Povezane vesti

Siner promenio način igranja: Videćete za dva meseca...

Siner promenio način igranja: Videćete za dva meseca...

Kurir pre 8 dana
Drugi teniser sveta Italijan Janik Siner plasirao se u četvrtfinale turnira u Pekingu, pošto je danas u osmini finala pobedio 68. igrača sveta Francuza Terensa Atmana posle tri seta, 6:4, 5:7, 6:0 Italijan je tada priznao da mora da menja svoju igru jer… »
Poboljšavam igru, videćete me za dva meseca: Siner zabrinjava konkurenciju!

Poboljšavam igru, videćete me za dva meseca: Siner zabrinjava konkurenciju!

Hot sport pre 8 dana
Deluje da planira da se vrati jači nego ikad! Itlijanski teniser Jannik Siner poručio je da je u fazi prilagođavanja i uvođenja novih elemenata u svoj stil igre, ali da je svestan da proces zahteva vreme. On je danas u tri seta u Pekingu savladao… »
Siner: "Videćete za dva meseca"

Siner: "Videćete za dva meseca"

B92 pre 8 dana
Janik Siner je počeo da ostvaruje ono što je najavio nakon ubedljivog poraza u finalu US opena od Karlosa Alkarasa. Italijan je tada priznao da mora da menja svoju igru jer je postao predvidljiv, a sada u četvrtfinalu Pekinga pokazuje prve rezultate te… »
Siner: Moj napredak će se videti za dva meseca

Siner: Moj napredak će se videti za dva meseca

Sport klub pre 8 dana
Ono što je najavio, Janik Siner je počeo da ostvaruje. Posle ubedljivog poraza u finalu Ju-Es opena protiv Karlosa Alkarasa rekao da je mora nešto da menja u igri, jer je postao predvidljiv. Sada je u četvrtfinalu Kineskog opena u Pekingu i kaže da je… »

Vesti dana »