Povezane vesti

"Prvi sam koristio autotjun još 1998." Knez iskreno o svemu: O ćerki Kseniji, privatnom biznisu, gubitku majke, pa otkrio da…

"Prvi sam koristio autotjun još 1998." Knez iskreno o svemu: O ćerki Kseniji, privatnom biznisu, gubitku majke, pa otkrio da…

Kurir pre 6 dana
Nenad Knežević Knez je bio jedan od specijalnih gostiju u Sava Centru prošle noći na koncertu Lexington benda. Na istom mestu i on će održati svoj solistički koncert 4.12.2025, a u razgovoru s medijima otkrio je neke stvari iz sadašnjosti, prošlosti ali… »
"Moja mama je bila teško bolesna, ceo prethodni period je bio mučan": Knez o smrti majke, saradnji sa Cecom i ćerki Kseniji…

"Moja mama je bila teško bolesna, ceo prethodni period je bio mučan": Knez o smrti majke, saradnji sa Cecom i ćerki Kseniji…

Blic pre 7 dana
Nenad Knežević Knez pojavio se večeras na koncertu grupe "Leksington" u srpskoj prestonici. Bio je raspoložen za priču sa medijima, pa je prvo otkrio kako se oseća. - Sjajno sam, malo umorno, ovih dana je bilo mnogo posla, ali se dobro držim. Večeras sam… »

Vesti dana »