Повезане вести
Ниликина помешаних осећања: Ово поглавље ћу чувати заувек у срцу
РТС 27.09.2025
Француски кошаркаш Френк Ниликина објавом на друштвеним мрежама се опростио од Партизан. После годину дана у Партизану, првој дестинацији по повратку из НБА лиге, Френк Ниликина ће каријеру наставити у Олимпијакосу. Француски… »
Господски опроштај Ниликине од Партизана
Спортске.нет 27.09.2025
Помало неочекивано, пред сам почетак нове сезоне, Френк Ниликина је напустио Партизан и прешао у екипу Олимпијакоса. Црвено-бели из Пиреја били су упорни да га ангажују, пристали су и да Партизану исплате обештећење у износу од… »
Емотиван опроштај ниликине од партизана: Гробари хвала вам - подсетили сте зашто сам се уопште заљубио у ову игру
Курир 27.09.2025
Он се на друштвеним мрежама опростио од црно-белог клуба: "Помешана су ми осец́ања док ово пишем јер се све десило тако брзо, али истовремено знам да је ово део путовања. Гробари, хвала вам! Заиста сте ме дочекали као једног од… »
Френк Ниликина опростио се од Партизана: Помешана су ми осећања, све се тако брзо десило
Еуроневс 27.09.2025
Прошлу годину Френк Ниликина провео је у Партизану, а након освајања два трофеја са шампионом Србије и АБА лиге, дошао је ред на нове изазове. За обештећење од 300.000 евра, француски кошаркаш потписао је за Олимпијакос, па ће… »
Френк Ниликина се огласио након одласка из Партизана: Француз се емотивним речима опростио од црно-белог дреса!
Хот спорт 27.09.2025
„Поштовање, захвалност, видимо се“ Француски репрезентативац Френк Ниликина завршио је своју епизоду у дресу Партизана и каријеру наставља у Олимпијакосу. Атински гигант је за откуп његовог уговора уплатио 300.000 евра, чиме… »
Ниликина се емотивном поруком опростио од Партизана: "Подсетили сте ме зашто волим кошарку" ФОТО
Б92 27.09.2025
Френк Ниликина, француски кошаркаш, опростио се од Партизана након одласка у Олимпијакос. Френк Ниликина је у петак и званично напустио београдски Партизан и прешао у грчки Олимпијакос где ће и наставити богату каријеру. Атински… »
После потписа за Олимпијакос огласио се Ниликина, порука Партизану и Гробарима: "Помешана су ми осећања..."
Телеграф 27.09.2025
Француски кошаркаш и донедавни играч Партизана - Френк Ниликина, постао је пре само два дана ново појачање Олимпијакоса, а на рачун црно-белих уплаћено је 300.000 евра. Француз је тако после само годину дана напустио тим Жељка… »
"Због вас сам се сетио зашто волим кошарку": Ниликина се емотивно опростио од Партизана
Мондо 27.09.2025
Француски репрезентативац Френк Ниликина напустио је Партизан и преселио се у Олимпијакос. Чинило се да ће Нилика остати у Партизану упркос не тако сјајној прошлој сезони, међутим понуда из Пиреја била је сувише добра да би је… »
Ниликинина порука Партизану: Помешана осећања…
Спорт клуб 27.09.2025
После једне сезоне проведене у Партизану, француски репрезентативац Франк Ниликина напустио је клуб из Хумске. “Помешаних емоција”, опростио се од клуба и навијача. Свој боравак у Београду Ниликина је назвао “задовољством и… »
ФОТО Ниликина се емотивно опростио од Партизана, обратио се „гробарима“: „Помешана осећања имам док ово пишем…“
Нова 27.09.2025
Френк Ниликина, француски кошаркаш, огласио се на Инстаграму након што је званично напустио Партизан и појачао Олимпијакос. Иако је деловало да ће Ниликина и у сезони 2025/26. бити део црно-белог састава, то се неће десити, јер… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 14 минутајош 93 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Пузигаћа честитао Партизану: Ево шта је Раднички коштало пораза...
Курир пре 35 минутајош 31 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 24 минутајош 41 повезана