Повезане вести

Фотографија халида Бешлића расплакала јавност Певачица не може да сакрије колико је заболело стање колеге

Фотографија халида Бешлића расплакала јавност Певачица не може да сакрије колико је заболело стање колеге

Ало 27.09.2025
Халид Бешлић се бори са опаком болешћу. Фотографија Халид Бешлића и Николине Ковач обишла је регион и оставила све у сузама! Певачица је објавила посвету на Фејсбуку, присећајући се лепих тренутака и подршке коју јој је пружио… »
"Позвао ме је..." Певачица сломљена због Халида Бешлића, њене речи дирају право у срце

"Позвао ме је..." Певачица сломљена због Халида Бешлића, њене речи дирају право у срце

Курир 27.09.2025
Певач Халид Бешлић (71) и даље води животну битку на одељењу Онкологије Клиничког центра Универзитета у Сарајеву. Многе колеге и пријатељи претходних дана пружају отворену подршку певачу и желе му да се што пре врати музици… »
"Мој чика Халид" Певачица објавила фотографију са Бешлићем и емотивну поруку: Много ми је помогао...

"Мој чика Халид" Певачица објавила фотографију са Бешлићем и емотивну поруку: Много ми је помогао...

Телеграф 27.09.2025
Певачица Николина Ковач објавила је дирљиву фотографију са Халидом Бешлићем и подужу посвету на Фејсбуку, присећајући се лепих тренутака и подршке коју јој је пружио током каријере. - Постоје људи који својом светлошћу… »
"Мој чика Халид": Певачица објавила слику са Бешлићем, а њена посвета тера сузе на очи: Морала је да се огласи (фото)

"Мој чика Халид": Певачица објавила слику са Бешлићем, а њена посвета тера сузе на очи: Морала је да се огласи (фото)

Блиц 27.09.2025
Певачица Николина Ковач објавила је фотографију са Халидом Бешлићем, уз подужу посвету на Фејсбуку. Певачица се наиме, присетила лепих времена са колегом, те је навела када јој је највише помогао, као и да верује да ће из ове… »
"Знам да ће изаћи као победник": Певачица објавила слику с Халидом Бешлићем, открила шта је учинио за њу

"Знам да ће изаћи као победник": Певачица објавила слику с Халидом Бешлићем, открила шта је учинио за њу

Мондо 27.09.2025
Познати певач Халид Бешлић тренутно се налази у болници због нарушеног здравственог стања, које се, према речима његовог блиског пријатеља, постепено побољшава. Иако тачна дијагноза није званично саопштена, познато је да се… »

Вести дана »