Povezane vesti
Fotografija halida Bešlića rasplakala javnost Pevačica ne može da sakrije koliko je zabolelo stanje kolege
Alo pre 5 dana
Halid Bešlić se bori sa opakom bolešću. Fotografija Halid Bešlića i Nikoline Kovač obišla je region i ostavila sve u suzama! Pevačica je objavila posvetu na Fejsbuku, prisećajući se lepih trenutaka i podrške koju joj je pružio Halid tokom karijere. -… »
"Pozvao me je..." Pevačica slomljena zbog Halida Bešlića, njene reči diraju pravo u srce
Kurir pre 5 dana
Pevač Halid Bešlić (71) i dalje vodi životnu bitku na odeljenju Onkologije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Mnoge kolege i prijatelji prethodnih dana pružaju otvorenu podršku pevaču i žele mu da se što pre vrati muzici, a među njima je i… »
"Moj čika Halid" Pevačica objavila fotografiju sa Bešlićem i emotivnu poruku: Mnogo mi je pomogao...
Telegraf pre 5 dana
Pevačica Nikolina Kovač objavila je dirljivu fotografiju sa Halidom Bešlićem i podužu posvetu na Fejsbuku, prisećajući se lepih trenutaka i podrške koju joj je pružio tokom karijere. - Postoje ljudi koji svojom svetlošću obasjavaju ovu planetu, koji… »
"Znam da će izaći kao pobednik": Pevačica objavila sliku s Halidom Bešlićem, otkrila šta je učinio za nju
Mondo pre 5 dana
Poznati pevač Halid Bešlić trenutno se nalazi u bolnici zbog narušenog zdravstvenog stanja, koje se, prema rečima njegovog bliskog prijatelja, postepeno poboljšava. Iako tačna dijagnoza nije zvanično saopštena, poznato je da se Halid nalazi na odeljenju… »
"Moj čika Halid": Pevačica objavila sliku sa Bešlićem, a njena posveta tera suze na oči: Morala je da se oglasi (foto)
Blic pre 5 dana
Pevačica Nikolina Kovač objavila je fotografiju sa Halidom Bešlićem, uz podužu posvetu na Fejsbuku. Pevačica se naime, prisetila lepih vremena sa kolegom, te je navela kada joj je najviše pomogao, kao i da veruje da će iz ove bitke izaći kao pobednik. -… »
Vesti dana »

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, neće biti kupovine goriva na kantice
Jugmedia pre 53 minutajoš 28 povezanih

Odsečeni putevi, zavejana sela i preko 5.000 ljudi bez struje: Uvedena vanredna situacija u Novoj Varoši
RINA pre 29 minutajoš 145 povezanih

Policija zabranila građanima da priđu stanici u Subotici za vreme Vučićevog govora
Nova pre 29 minutajoš 80 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih