Повезане вести
Вучевић тврди да су "неки 13. августа имали план да га убију"
Радио 021 пре 27 дана
Председник Српске напредне странке и актуелни саветник председника Републике за регионална питања Милош Вучевић, огласио се на друштвеној мрежи Икс (КС). "13. августа 2025. године су неки имали план да убију мене, мог сина и моје… »
Вучевић: Желели су да ме убију
Вести онлине пре 26 дана
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић саопштио је вечерас да је на протесту у Новом Саду 13. августа постојао план да убију њега и његовог сина. “Неки су 13. августа имали план да убију мене, мог сина и моје саборце… »
Вучевић: Блокадери покушали у августу да убију мене, мог сина и саборце
Правда пре 26 дана
Председник Српске напредне странка и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је да су поједини блокадери у августу ове године, током протеста у Новом Саду, имали план да убију њега, његовог сина и саборце. "Неки су… »
РТВ пре 26 дана
БЕОГРАД - Председник Српске напредне странка (СНС) и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је данас да су поједини блокадери у августу ове године, током протеста у Новом Саду, имали план да убију њега, његовог… »
Еуроневс пре 26 дана
Председник Српске напредне странка (СНС) и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је данас да су поједини блокадери у августу ове године, током протеста у Новом Саду, имали план да убију њега, његовог сина и… »
Блокадери су имали план да убију мене, мог сина и саборце Вучевић: Да није онај храбри заставник испалио метак та руља би нас…
Дневник пре 26 дана
Лидер напредњака и саветник председника Републике за регионална питања Милош Вучевич сигуран је, како је написао на Инстаграму, да су блокадери 13. августа имали план да, како је рекао, убију и њега и његовог сина и саборце… »
Вести дана »
Објављене нове цене горива, дизел и бензин скупљи за по динар по литру
Нова економија пре 2 сатајош 38 повезаних
Временска прогноза за суботу, 25. октобар: Облачно, местимично с кишом
Нови магазин пре 1 сатјош 29 повезаних
Радио-телевизија Србије расписала конкурс за избор новог генералног директора
ИндексОнлине пре 2 сатајош 19 повезаних
Европска унија и Србија прелазе на зимско рачунање времена 26. октобра 2025
Наслови.аи пре 2 минутајош 21 повезана