Повезане вести

Вучевић тврди да су "неки 13. августа имали план да га убију"

Вучевић тврди да су "неки 13. августа имали план да га убију"

Радио 021 пре 27 дана
Председник Српске напредне странке и актуелни саветник председника Републике за регионална питања Милош Вучевић, огласио се на друштвеној мрежи Икс (КС). "13. августа 2025. године су неки имали план да убију мене, мог сина и моје… »
Вучевић: Желели су да ме убију

Вучевић: Желели су да ме убију

Вести онлине пре 26 дана
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић саопштио је вечерас да је на протесту у Новом Саду 13. августа постојао план да убију њега и његовог сина. “Неки су 13. августа имали план да убију мене, мог сина и моје саборце… »
Вучевић: Блокадери покушали у августу да убију мене, мог сина и саборце

Правда пре 26 дана
Председник Српске напредне странка и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је да су поједини блокадери у августу ове године, током протеста у Новом Саду, имали план да убију њега, његовог сина и саборце. "Неки су… »

РТВ пре 26 дана
БЕОГРАД - Председник Српске напредне странка (СНС) и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је данас да су поједини блокадери у августу ове године, током протеста у Новом Саду, имали план да убију њега, његовог… »

Еуроневс пре 26 дана
Председник Српске напредне странка (СНС) и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је данас да су поједини блокадери у августу ове године, током протеста у Новом Саду, имали план да убију њега, његовог сина и… »
Блокадери су имали план да убију мене, мог сина и саборце Вучевић: Да није онај храбри заставник испалио метак та руља би нас…

Блокадери су имали план да убију мене, мог сина и саборце Вучевић: Да није онај храбри заставник испалио метак та руља би нас…

Дневник пре 26 дана
Лидер напредњака и саветник председника Републике за регионална питања Милош Вучевич сигуран је, како је написао на Инстаграму, да су блокадери 13. августа имали план да, како је рекао, убију и њега и његовог сина и саборце… »

Вести дана »