Повезане вести
Тотенхем освојио бод против Вулверхемптона голом у четвртом минуту надокнаде
Спортски журнал 27.09.2025
Вулверхемптон је повео у 54. минуту голом Сантјага Буена, а домаћи су изједначили у четвртом минуту надокнаде времена када је стрелац био Жоао Палиња. Фудбалери Тотенхема одиграли су вечерас на свом терену у Лондону нерешено 1:1… »
Молеиро срушио Атлетик
Спортски журнал 27.09.2025
Раније данас Хетафе је одиграо нерешено 1:1 против Левантеа, Атлетико Мадрид је победио Реал Мадрид 5:2, а Мајорка је победила Алавес 1:0. Фудбалери Виљареала победили су вечерас на свом терену Атлетик Билбао 1:0, у утакмици… »
Алонсо после дебакла реала: Пораз који боли, били смо у лоши у свему...
Курир 27.09.2025
Фудбалери Атлетика победили су на свом терену Реал са 5:2 у 177. мадридском дербију, у утакмици седмог кола шпанског првенства. Атлетико је тако забележио најубедљивији тријумф у последњих 75 година. Тренер Реал Мадрида Ћаби… »
Тотенхем до бода у накокнади: Паљиња у завршници оставио Вулвсе без победе
Курир 27.09.2025
Вулверхемптон је повео у 54. минуту голом Сантјага Буена, а домаћи су изједначили у четвртом минуту надокнаде времена када је стрелац био Жоао Палиња. Тотенхем је последње две утакмице завршио ремијем и има 11 бодова на трећем… »
Алонсо после дебакла у дербију: Болан пораз, ја сам главни кривац
Спорт клуб 27.09.2025
Тренер Реал Мадрида Ћаби Алонсо није тражио изговоре после тешког пораза од 5:2 против градског ривала Атлетико Мадрида на стадиону Метрополитано. Пред новинарима је преузео пуну одговорност за болну лекцију коју је његова екипа… »
Ћаби Алонсо: "Све смо промашили, очајна игра..."
Спортске.нет 27.09.2025
Тренер Реал Мадрида Ћаби Алонсо сматра да је његов тим данас заслужено изгубио у градском дербију. Атлетико је данас славио на свом терену резултатом 5:2 и заслужено нанео Реалу први пораз ове сезоне. "Била је ово веома лоша… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана