Povezane vesti
"Zakopao me je, bager nije mogao da me otkopa": Radu potkradao menadžer, za 6 meseci uzeo 100.000 evra
Mondo 27.09.2025
Manojlovićeva je prekinula saradnju s menadžerom sa kojim je sarađivala više od 15 godina, jer ju je on, navodno, godinama potkradao. Pevačica je menadžersku palicu prepustila rođenoj sestri Maji, a kako su ranije prenosili mediji, bilo je situacija kada… »
Poznatu pevačicu pokrao menadžer - za 6 meseci uzeo joj 100.000! Prvo je zakidao Grand, a onda je prešao na nju.. Zbog bivšeg…
Kurir 27.09.2025
Pevačica Rada Manojlović nedavno je ispričala detalje prekida saradnje sa dugogodišnjim menadžerom. Manojlovićeva je prekinula saradnju s menadžerom sa kojim je sarađivala više od 15 godina, jer ju je on, navodno, godinama potkradao. Pevačica je… »
Vesti dana »
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
N1 Info pre 17 minutajoš 12 povezanih
Da li zbog rasta tražnje za evrom ovlašćene menjačnice mogu da podignu kurs
Biznis i finansije pre 27 minutajoš 7 povezanih
Milioni Australijanaca mlađih od 16 godina više nemaju pristup društvenim mrežama
RTS pre 37 minutajoš 10 povezanih
Udar na Dnjepropetrovsku oblast; London uveo sankcije Aleksandru Duginu
RTS pre 17 minutajoš 22 povezane