Povezane vesti
Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića: Rizikovao život zbog pevača, pa puklo prijateljstvo
Mondo pre 27 dana
Miljan Vračević, koji je postao poznat javnosti tokom takmičenja u "Zadruzi", nekada je radio kao obezbeđenje mnogih pevača, a kako je jednom prilikom otkrio, Darku Laziću je spasio život. "Udaljio sam se od estrade. Totalno sam promenio način života i… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića" Šef obezbeđenja otkrio detalje: "To su stvari koje su iza nas"
Telegraf pre 27 dana
Miljan Vračević, koji je postao poznat javnosti tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", nekada je radio kao obezbeđenje mnogim pevačima. U jednom od intervjua otkrio je da je u jednom trenutku spasio život Darku Laziću, skočivši na pištolj. - Udaljio sam se… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića": Član obezbeđenja progovorio o pevaču: "Sad nemamo kontakt, svako živi svoj život"…
Blic pre 28 dana
Miljan Vračević, koji je postao poznat javnosti tokom takmičenja u "Zadruzi", nekada je radio kao obezbeđenje mnogih pevača, a kako je jednom prilikom otkrio Darku Laziću je spasio život. - Udaljio sam se od estrade. Totalno sam promenio način života i… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sada nemamo kontakt" Bivši član obezbeđenja poznatih raskrinkao čitavu estradu…
Kurir pre 28 dana
Miljan Vračević, koji je dospeo u žižu javnosti kada je učestvovao u rijalitiju "Zadruga", bio je i ranije poznat jer je sarađivao sa poznatim ličnostima. Naime, on je svojevremeno radio kao saradnik estradnjacima, među kojima je bio i Darko Lazić. Nakon… »
Vesti dana »
Nikola blistao: Prvi trijumf Denvera, novi Jokićev tripl-dabl (video)
Sportski žurnal pre 5 minutajoš 43 povezane
Putin: Uspešno izveden završni test balističke rakete na nuklearni pogon, ima neograničen domet
NIN pre 11 minutajoš 19 povezanih
(Uznemirujući video) Tragičan sudar na Novom Beogradu snimljen kamerom pogledajte kako je audi smrti prošao na crveno i usmrtio tročlanu porodicu
Dnevnik pre 10 minutajoš 71 povezana