Povezane vesti
Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića: Rizikovao život zbog pevača, pa puklo prijateljstvo
Mondo pre 5 dana
Miljan Vračević, koji je postao poznat javnosti tokom takmičenja u "Zadruzi", nekada je radio kao obezbeđenje mnogih pevača, a kako je jednom prilikom otkrio, Darku Laziću je spasio život. "Udaljio sam se od estrade. Totalno sam promenio način života i… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića" Šef obezbeđenja otkrio detalje: "To su stvari koje su iza nas"
Telegraf pre 5 dana
Miljan Vračević, koji je postao poznat javnosti tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", nekada je radio kao obezbeđenje mnogim pevačima. U jednom od intervjua otkrio je da je u jednom trenutku spasio život Darku Laziću, skočivši na pištolj. - Udaljio sam se… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića": Član obezbeđenja progovorio o pevaču: "Sad nemamo kontakt, svako živi svoj život"…
Blic pre 5 dana
Miljan Vračević, koji je postao poznat javnosti tokom takmičenja u "Zadruzi", nekada je radio kao obezbeđenje mnogih pevača, a kako je jednom prilikom otkrio Darku Laziću je spasio život. - Udaljio sam se od estrade. Totalno sam promenio način života i… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sada nemamo kontakt" Bivši član obezbeđenja poznatih raskrinkao čitavu estradu…
Kurir pre 5 dana
Miljan Vračević, koji je dospeo u žižu javnosti kada je učestvovao u rijalitiju "Zadruga", bio je i ranije poznat jer je sarađivao sa poznatim ličnostima. Naime, on je svojevremeno radio kao saradnik estradnjacima, među kojima je bio i Darko Lazić. Nakon… »