Povezane vesti
"Nemam više snage" Zorannah se gušila u sopstvenim suzama, influenserka prolazi kroz težak period: Gubim sve do čega mi je…
Kurir pre 4 dana
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je ostala bez svog ljubimca, a sada se snimala i nije mogla da sakrije tugu i bol zbog gubitka. - Gubim apsolutno sve do čega mi je stalo. Kao da neko konstantno ima moju vudu lutkicu i bode… »
"Prestanite da mi bodete vudu lutkicu": Zorannah lije suze, tvrdi da gubi sve do čega joj je stalo
Mondo pre 4 dana
Poznata influenserka Zorana Jovanović boravila je u Dalasu, odakle je redovno objavljivala videe na Jutjubu. U jednom od svojih vlogova Zorannah je otkrila da prolazi kroz težak period. Naime, ona je planirala da se preseli u Ameriku, ali njen verenik… »
"Gubim sve do čega mi je stalo": Zorana se slomila, roni suze: "Nemam više snage, ne radite mi to!"
Blic pre 4 dana
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je ostala bez svog ljubimca, a sada se snimala i nije mogla da sakrije tugu i bol zbog gubitka. - Gubim apsolutno sve do čega mi je stalo. Kao da neko konstantno ima moju vudu lutkicu i bode… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 3. oktobar: Novo zahlađenje uz obilnije padavine
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Susret Zelenskog i rutea: Kovali plan o suprotstavljanju ruskim provokacijama (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Domaća valuta stabilna: Zvanični srednji kurs danas je 117,1620 dinara za evro
Kurir pre 7 minutajoš 2 povezane

Pripremite zalihe: Deo potrošača u opštini Zvezdara bez vode: Proverite da li je vaša ulica na spisku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana