Povezane vesti
"Nemam više snage" Zorannah se gušila u sopstvenim suzama, influenserka prolazi kroz težak period: Gubim sve do čega mi je…
Kurir 28.09.2025
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je ostala bez svog ljubimca, a sada se snimala i nije mogla da sakrije tugu i bol zbog gubitka. - Gubim apsolutno sve do čega mi je stalo. Kao da neko konstantno ima moju vudu lutkicu i bode… »
"Prestanite da mi bodete vudu lutkicu": Zorannah lije suze, tvrdi da gubi sve do čega joj je stalo
Mondo 28.09.2025
Poznata influenserka Zorana Jovanović boravila je u Dalasu, odakle je redovno objavljivala videe na Jutjubu. U jednom od svojih vlogova Zorannah je otkrila da prolazi kroz težak period. Naime, ona je planirala da se preseli u Ameriku, ali njen verenik… »
"Gubim sve do čega mi je stalo": Zorana se slomila, roni suze: "Nemam više snage, ne radite mi to!"
Blic 28.09.2025
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je ostala bez svog ljubimca, a sada se snimala i nije mogla da sakrije tugu i bol zbog gubitka. - Gubim apsolutno sve do čega mi je stalo. Kao da neko konstantno ima moju vudu lutkicu i bode… »
Vesti dana »
Prosek neto plata za januar 2026: Jug i dalje šampion siromaštva, Jablanički okrug i opština Preševo sa najnižim zaradama
Jug press pre 1 satjoš 31 povezana
Iran odbacio američki mirovni plan i izneo svojih pet uslova za okončanje rata
NIN pre 17 minutajoš 44 povezane
(Uživo) Svet na nogama! Stižu američki elitni padobranci, gorivo nestaje, raste rizik od "nekontrolisane katastrofe"
Mondo pre 52 minutajoš 51 povezana