Povezane vesti
Ivan Lalić: Plašim se izbora, mislim da su nemogući
Novi magazin 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
N1 Info 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
Nova 28.09.2025
Vesti dana »
Sudije i tužioci protestovali zbog političkih pritisaka: Najavljene izmene zakona vide kao udar na samostalnost pravosuđa
Serbian News Media pre 5 satijoš 23 povezane
Prijava za legalizaciju traje 60 dana. Počinje sutra u 4 ujutru, ovo je sve što bi građani trebalo da znaju
Alo pre 4 satijoš 34 povezane
"Obaraćemo ruske avione i dronove": Ovakvu pretnju Putin nije dobio od početka rata u Ukrajini
Alo pre 29 minutajoš 51 povezana
Noris: "Neverovatan je osećaj osvojiti titulu, želim da uživam"
Sportske.net pre 2 satajoš 47 povezanih