Povezane vesti
Ivan Lalić: Plašim se izbora, mislim da su nemogući
Novi magazin 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
N1 Info 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
Nova 28.09.2025
Vesti dana »
Aktivistkinja liste "Glas mladih opštine kula" kaže da je napadnuta grupa njihovih aktivista
Insajder pre 34 minutajoš 20 povezanih
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara za kampanju za predstojeće lokalne izbore
Vranje news pre 20 minutajoš 36 povezanih
Beograd: Sva preduzeća i sekretarijati u stanju pripravnosti zbog najavljenih padavina
NIN pre 10 minutajoš 27 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane