Povezane vesti
Ivan Lalić: Plašim se izbora, mislim da su nemogući
Novi magazin 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
N1 Info 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
Nova 28.09.2025
Vesti dana »
Pregovori sa Azerbejdžanom u završnoj fazi, krajem maja očekuje se usaglašen ugovor - Gasna elektrana od 500 MW planirana do kraja decenije
Ekapija pre 42 minutajoš 20 povezanih
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 52 minutajoš 17 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih