Povezane vesti
Ivan Lalić: Plašim se izbora, mislim da su nemogući
Novi magazin 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
N1 Info 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
Nova 28.09.2025
Vesti dana »
Nemačke vlasti identifikovale dvojicu osumnjičenih za napad na aerodrom u Lajpcigu
Euronews pre 34 minutajoš 26 povezanih
Iran gađao američke baze u Zalivu kao odgovor na napad na svadbu i pogibije četvoro ljudi
BBC News pre 2 satajoš 65 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 3 satajoš 34 povezane
Uklanjaju se poslednja žarišta: Požar na planini Stolovi pod kontrolom
Večernje novosti pre 14 minutajoš 25 povezanih