Povezane vesti
Ivan Lalić: Plašim se izbora, mislim da su nemogući
Novi magazin 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
N1 Info 28.09.2025
Dramaturg Ivan Lalić rekao je da se približavamo kraju režima, ali da se on plaši izbora i misli da su nemogući jer živimo u podeljenoj zemlji. “Sad se plašim tih izbora i mislim da su nemogući jer imamo tako podeljenu zemlju. Zamislite to sučeljavanje… »
Nova 28.09.2025
Vesti dana »
Putin hoće sastanak sa Zelenskim; Kijev: "Ako ste iskreni, onda smo i mi spremni"
B92 pre 12 minutajoš 50 povezanih
Sutra sednica Skupštine Srbije, pred poslanicima izmene izbornih zakona
Radio 021 pre 47 minutajoš 34 povezane
Jaka grmljavina, pljusak i vetar na teritoriji Beograda: Oluja se kreće ka istoku
Nedeljnik pre 1 satjoš 47 povezanih
Doljevčanin švercovao decu migrante: Uhapšen na granici kodStrezimirovca
Jug press pre 1 satjoš 31 povezana
Međedović posle tri sata borbe i preokreta izborio osminu finala Mastersa u Rimu
RTV pre 6 minutajoš 43 povezane