Povezane vesti

Viki otkrila nove informacije o zdravstvenom stanju Bešlića tokom emisije Pinkove zvezde: "Čuli smo se..."

Viki otkrila nove informacije o zdravstvenom stanju Bešlića tokom emisije Pinkove zvezde: "Čuli smo se..."

Telegraf pre 26 dana
Pevačica Viki Miljković, bliska prijateljica Halida Bešlića, otkrila je detalje o njegovom zdravstvenom stanju. U emisiji "Pinkove zvezde" Viki je rekla da je u stalnom kontaktu sa kolegom, koji se poslednjih nedelja suočava sa zdravstvenim problemima… »
Viki Miljković o razgovoru sa Halidom sa onkologije: Otkrila u kakvom je stanju pevač

Viki Miljković o razgovoru sa Halidom sa onkologije: Otkrila u kakvom je stanju pevač

Mondo pre 25 dana
U emisiji "Pinkove zvezde" Viki je rekla da je u stalnom kontaktu sa kolegom, koji se poslednjih nedelja suočava sa zdravstvenim problemima. Halid Bešlić trenutno se nalazi na Odeljenju onkologije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, a Viki je… »
Viki otkrila nove informacije o stanju Halida Bešlića: On je moj veliki prijatelj, u kontaktu smo...

Viki otkrila nove informacije o stanju Halida Bešlića: On je moj veliki prijatelj, u kontaktu smo...

Kurir pre 25 dana
Folk zvezda Viki Miljković otkrila je nove informacije o zdravstvenom stanju Halida Bešlića. Podsetimo, legendarni pevač se već neko vreme nalazi na odeljenju onkologije u bolnici u Sarajevu, a podrška mu stiže iz svih krajeva bivše Jugoslavije. I kolege… »
Nove informacije o stanju halida bešlića Pevačica otkrila detalje o kolegi: "Čuli smo se..."

Nove informacije o stanju halida bešlića Pevačica otkrila detalje o kolegi: "Čuli smo se..."

Alo pre 25 dana
Otkrila je da se često čuju. Pevačica Viki Miljković, koja je bliska prijateljica sa Halidom Bešlićem otkrila je detalje njegovog zdravstvenog stanja. Naime, Viki Miljković je u emisiji Pinkove zvezde otkrila da je u kontaktu s kolegom Halidom Bešlićem… »
"Svi me pitaju kako je Halid, čuli smo se..." Viki Miljković otkrila nove detalje o zdravstvenom stanju pevača usred "Pinkovih…

"Svi me pitaju kako je Halid, čuli smo se..." Viki Miljković otkrila nove detalje o zdravstvenom stanju pevača usred "Pinkovih…

Blic pre 25 dana
Pevačica Viki Miljković, koja je bliska prijateljica sa Halidom Bešlićem otkrila je detalje njegovog zdravstvenog stanja. Naime, Viki Miljković je u emisiji " Pinkove zvezde" otkrila da je u kontaktu s kolegom Halidom Bešlićem, koji se poslednjih nedelja… »

Vesti dana »