Povezane vesti

Boško Đurovski: ''Dobro sam. Gledao sam snimak pada, Terza mi je prvi pritrčao u pomoć''

Boško Đurovski: ''Dobro sam. Gledao sam snimak pada, Terza mi je prvi pritrčao u pomoć''

Sportske.net pre 26 dana
Dok je držao govor tokom komemoracije prerano preminulom Dejanu Milovanoviću, Bošku Đurovskom je iznenada pozilo i srušio se na pod. To se dešavalo pred kamerama, pa je snimljeno sve šta se desilo, a Đurovski je zatim hitno prebačen na bolničko lečenje… »
Boško Đurovski se javio nakon što se srušio i završio u bolnici: "Snimak je jeziv, Deki je bio moje dete..."

Boško Đurovski se javio nakon što se srušio i završio u bolnici: "Snimak je jeziv, Deki je bio moje dete..."

Telegraf pre 26 dana
Legendarni fudbaler Crvene zvezde - Boško Đurovski, zabrinuo je celokupnu javnost kada je pre sedam dana na komemoraciji prerano preminulom Dejanu Milovanoviću pao u nesvest tokom govora. On mu je bio trener, jedva je stajao na govornici, posle toga mu… »
"Gledao sam snimak kako padam, jeziv je": Đurovski se oglasio posle drame na Marakani, potresen je i dalje

"Gledao sam snimak kako padam, jeziv je": Đurovski se oglasio posle drame na Marakani, potresen je i dalje

Mondo pre 26 dana
Boško Đurovski držao je emotivan govor na komemoraciji Dejana Milovanovića i onda se srušio. Pozlilo mu je i samo je pao na bini. Srećom, brzo je došao k sebi, ali je ubrzo posle toga otišao u bolnicu na dodatne preglede. Tamo je završio i na operaciji… »
Oglasio se Đurovski: Prve reči Zvezdine legende nakon operacije i dramatične scene na „Marakani“!

Oglasio se Đurovski: Prve reči Zvezdine legende nakon operacije i dramatične scene na „Marakani“!

Hot sport pre 26 dana
On se onesvestio na stadionu „Rajko Mitić“ tokom komemoracije Dejanu Milovanoviću Boško Đurovski se srušio na komemoraciji Dejanu Milovanoviću, operisan je na Institutu „Dedinje“, sada se dobro oseća i poručuje da kreće dalje. Legenda Crvene zvezde… »
"Gledao sam snimak kako padam! Bilo je jezivo!" Boško Đurovski se srušio, završio u bolnici, pa za Kurir otvorio dušu posle…

"Gledao sam snimak kako padam! Bilo je jezivo!" Boško Đurovski se srušio, završio u bolnici, pa za Kurir otvorio dušu posle…

Kurir pre 26 dana
Legendarni fudbaler Crvene zvezde Boško Đurovski zabrinuo je celokupnu srpsku javnost prošle subote, kada se srušio na komemoraciji Dejanu Milovanoviću. Emotivan i osećajan, kakav je uvek Boško Đurovski je tokom govora posvećenom preranom preminulo Deksi… »

Vesti dana »

Pomeranje sata: Kada smo i zašto uveli zimsko i letnje vreme

Pomeranje sata: Kada smo i zašto uveli zimsko i letnje vreme

BBC News pre 16 minutajoš 21 povezana
"Čekam njegov poziv"

"Čekam njegov poziv"

B92 pre 1 satjoš 15 povezanih
Smena sunca i oblaka, temperatura do 19 stepeni

Smena sunca i oblaka, temperatura do 19 stepeni

Glas Zaječara pre 35 minutajoš 15 povezanih