Povezane vesti
Boško Đurovski: ''Dobro sam. Gledao sam snimak pada, Terza mi je prvi pritrčao u pomoć''
Sportske.net pre 3 dana
Dok je držao govor tokom komemoracije prerano preminulom Dejanu Milovanoviću, Bošku Đurovskom je iznenada pozilo i srušio se na pod. To se dešavalo pred kamerama, pa je snimljeno sve šta se desilo, a Đurovski je zatim hitno prebačen na bolničko lečenje… »
Boško Đurovski se javio nakon što se srušio i završio u bolnici: "Snimak je jeziv, Deki je bio moje dete..."
Telegraf pre 3 dana
Legendarni fudbaler Crvene zvezde - Boško Đurovski, zabrinuo je celokupnu javnost kada je pre sedam dana na komemoraciji prerano preminulom Dejanu Milovanoviću pao u nesvest tokom govora. On mu je bio trener, jedva je stajao na govornici, posle toga mu… »
"Gledao sam snimak kako padam, jeziv je": Đurovski se oglasio posle drame na Marakani, potresen je i dalje
Mondo pre 3 dana
Boško Đurovski držao je emotivan govor na komemoraciji Dejana Milovanovića i onda se srušio. Pozlilo mu je i samo je pao na bini. Srećom, brzo je došao k sebi, ali je ubrzo posle toga otišao u bolnicu na dodatne preglede. Tamo je završio i na operaciji… »
Oglasio se Đurovski: Prve reči Zvezdine legende nakon operacije i dramatične scene na „Marakani“!
Hot sport pre 3 dana
On se onesvestio na stadionu „Rajko Mitić“ tokom komemoracije Dejanu Milovanoviću Boško Đurovski se srušio na komemoraciji Dejanu Milovanoviću, operisan je na Institutu „Dedinje“, sada se dobro oseća i poručuje da kreće dalje. Legenda Crvene zvezde… »
"Gledao sam snimak kako padam! Bilo je jezivo!" Boško Đurovski se srušio, završio u bolnici, pa za Kurir otvorio dušu posle…
Kurir pre 3 dana
Legendarni fudbaler Crvene zvezde Boško Đurovski zabrinuo je celokupnu srpsku javnost prošle subote, kada se srušio na komemoraciji Dejanu Milovanoviću. Emotivan i osećajan, kakav je uvek Boško Đurovski je tokom govora posvećenom preranom preminulo Deksi… »
Vesti dana »

Ima mrtvih! Muškarac kojeg su vatrogasci pronašli u stanu u Kosovskoj preminuo od povreda (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 13 povezanih

(Video) "Zahvalan na toploj dobrodošlici i izuzetnom gostoprimstvu": Predsednik Vučić gost na večeri koju priređuju danski kralj i kraljica
Blic pre 2 minutajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za četvrtak, 2. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 1 satjoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 3 satajoš 1 povezana