Povezane vesti

Pevačica rodila sina u 46. godini: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna, budite strpljivi jer naše vreme nije i Božje…

Pevačica rodila sina u 46. godini: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna, budite strpljivi jer naše vreme nije i Božje…

Blic pre 6 dana
Hrvatska pevačica, Marija Husar Rimac, govorila je o svojoj porodici. Ona je u braku sa Vjekoslavom od 2009. godine, a 2018. dobili su naslednika Ivana. Neočekivano, u 46. godini je ostala trudna i dobili su drugog sina Nika. - To su stvari koje duboko u… »
Pevačica rodila sina u petoj deceniji Desilo se čudo nakon 11 godina: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna"

Pevačica rodila sina u petoj deceniji Desilo se čudo nakon 11 godina: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna"

Alo pre 5 dana
Marija je dugo želela da rodi drugo dete, ali trudnoća joj je izostajala. Hrvatska pevačica, Marija Husar Rimac, nedavno je objavila nove fotografije sa suprugom Vjekoslavom Rimcem, podsećajući na njen emotivni put do drugog deteta. Dugo je želela da… »
Pevačica rodila sina u 46. godini, pa život posvetila veri: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna"

Pevačica rodila sina u 46. godini, pa život posvetila veri: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna"

Telegraf pre 5 dana
Hrvatska pevačica, Marija Husar Rimac, nedavno je objavila nove fotografije sa suprugom Vjekoslavom Rimcem, podsećajući na njen emotivni put do drugog deteta. Marija je dugo želela da postane majka po drugi put, ali trudnoća joj je izostajala. - To su… »

Vesti dana »