Povezane vesti
Pevačica rodila sina u 46. godini: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna, budite strpljivi jer naše vreme nije i Božje…
Blic 28.09.2025
Hrvatska pevačica, Marija Husar Rimac, govorila je o svojoj porodici. Ona je u braku sa Vjekoslavom od 2009. godine, a 2018. dobili su naslednika Ivana. Neočekivano, u 46. godini je ostala trudna i dobili su drugog sina Nika. - To su stvari koje duboko u… »
Pevačica rodila sina u petoj deceniji Desilo se čudo nakon 11 godina: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna"
Alo 28.09.2025
Marija je dugo želela da rodi drugo dete, ali trudnoća joj je izostajala. Hrvatska pevačica, Marija Husar Rimac, nedavno je objavila nove fotografije sa suprugom Vjekoslavom Rimcem, podsećajući na njen emotivni put do drugog deteta. Dugo je želela da… »
Pevačica rodila sina u 46. godini, pa život posvetila veri: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna"
Telegraf 28.09.2025
Hrvatska pevačica, Marija Husar Rimac, nedavno je objavila nove fotografije sa suprugom Vjekoslavom Rimcem, podsećajući na njen emotivni put do drugog deteta. Marija je dugo želela da postane majka po drugi put, ali trudnoća joj je izostajala. - To su… »
Vesti dana »
Srbija bez kapi sirove nafte dva meseca, ali guramo: Ministarka energetike
BBC News pre 12 minutajoš 25 povezanih
Narodna banka Srbije ćuti o kolapsu koji im se sprema: Rizikuje i zamrzavanje deviznih rezervi u inostranstvu
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Srbin na "tankom ledu"! Da li Bogdana Bogdanovića čeka sudbina Krisa Pola?
Večernje novosti pre 2 satajoš 55 povezanih