Povezane vesti
Jelena Karleuša ispolivala Cecu i Viki: Videla sam požar, a one nisu htele da otvore vrata
Svet & Skandal 28.09.2025
Jelena Karleuša sinoć je u Pinkovim zvezdama ispričala jednu zanimljivu anegdotu kada joj je komšinica bila koleginica Viki Miljković. Naime, Viki je jednoga dana posetila koleginica i kuma Ceca Ražnatović, a u jednom momentu Karleuši se učinilo da je… »
"Bila je s kumom i gledala me na kameri": Karleuša o "požaru" kod Viki Miljković, ispolivala i nju i Cecu Ražnatović
Mondo 28.09.2025
Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde Jelena Karleuša, ispričala je u poslednjoj emisiji anegdotu koja se odigrala godinama ranije, kada je bila komšinica sa Viki Miljković, Razgovor je počeo tako što je Viki objašnjavala… »
Karleuša polivala kuću Viki Miljković dok je Ceca sedela u njoj! Jelena joj čak zvonila i na vrata: Isplivali detalji o kojima…
Kurir 28.09.2025
Tokom komentara žirija na račun mlade kandidatkinje Darie Banože koja se sinoć pojavila u Pinkovim zvezdama, Jelena Karleuša ispričala je anegdotu kada je Cecu Ražnatović i Viki Miljković navodno polila vodom. - Kada ne pevaš dobro, Viki za kaznu vodi da… »
Karleuša polila Cecu i Viki vodom Jelena otkrila šok detalje: "Videle su me na kameri, a nisu htele..."
Alo 28.09.2025
Tada je zakucala na vrata tokom njihovog druženja. Tokom komentara žirija na račun mlade kandidatkinje Darie Banože koja se sinoć pojavila u Pinkovim zvezdama, Jelena Karleuša ispričala je anegdotu kada je Cecu Ražnatović i Viki Miljković navodno polila… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 2 satajoš 61 povezana
Srbija zvala Motu posle odlaska Piksija - ovo je bio njegov odgovor!
Sportske.net pre 16 minutajoš 39 povezanih
Milan Antonijević potvrdio da je kandidat SNS za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 13. novembar: Ujutru mraz, tokom dana sunčano
Novi magazin pre 5 satijoš 28 povezanih