Повезане вести
Јелена Карлеуша исполивала Цецу и Вики: Видела сам пожар, а оне нису хтеле да отворе врата
Свет & Скандал 28.09.2025
Јелена Карлеуша синоћ је у Пинковим звездама испричала једну занимљиву анегдоту када јој је комшиница била колегиница Вики Миљковић. Наиме, Вики је једнога дана посетила колегиница и кума Цеца Ражнатовић, а у једном моменту… »
"Била је с кумом и гледала ме на камери": Карлеуша о "пожару" код Вики Миљковић, исполивала и њу и Цецу Ражнатовић
Мондо 28.09.2025
Певачица и чланица жирија музичког такмичења Пинкове звезде Јелена Карлеуша, испричала је у последњој емисији анегдоту која се одиграла годинама раније, када је била комшиница са Вики Миљковић, Разговор је почео тако што је… »
Карлеуша поливала кућу Вики Миљковић док је Цеца седела у њој! Јелена јој чак звонила и на врата: Испливали детаљи о којима…
Курир 28.09.2025
Током коментара жирија на рачун младе кандидаткиње Дарие Баноже која се синоћ појавила у Пинковим звездама, Јелена Карлеуша испричала је анегдоту када је Цецу Ражнатовић и Вики Миљковић наводно полила водом. - Када не певаш… »
Карлеуша полила Цецу и Вики водом Јелена открила шок детаље: "Виделе су ме на камери, а нису хтеле..."
Ало 28.09.2025
Тада је закуцала на врата током њиховог дружења. Током коментара жирија на рачун младе кандидаткиње Дарие Баноже која се синоћ појавила у Пинковим звездама, Јелена Карлеуша испричала је анегдоту када је Цецу Ражнатовић и Вики… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 1 повезана