Povezane vesti
(VIDEO) Otkaz pred publikom u Pozorištu Puž: "Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima"
N1 Info 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je dečje… »
Glumac dao otkaz pred publikom: „Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima, dečje pozorište je politički okupirano“ (video)…
Pravda 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je sinoć otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je… »
Glumac dao otkaz pred roditeljima i decom u Pozorištancetu Puž: „Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima, dečje pozorište je…
Nova 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je sinoć otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je… »
Vesti dana »
Devojčica (4) iz Čačka preminula nakon operacije krajnika: Oglasila se bolnica, Tužilaštvo pokrenulo istragu
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih
Rusija samo pada, evo gde je u najnovijem izveštaju Transparensi internešenala
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih
Drama u Surčinu: Pao kran na gradilištu, konstrukcija povredila radnika!
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih
Petković preneo Žiofreu da će primena prištinskih zakona naškoditi Srbima na KiM (foto)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih