Povezane vesti
(VIDEO) Otkaz pred publikom u Pozorištu Puž: "Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima"
N1 Info 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je dečje… »
Glumac dao otkaz pred publikom: „Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima, dečje pozorište je politički okupirano“ (video)…
Pravda 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je sinoć otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je… »
Glumac dao otkaz pred roditeljima i decom u Pozorištancetu Puž: „Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima, dečje pozorište je…
Nova 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je sinoć otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je… »
Vesti dana »
SSP traži ostavke od Dačića i Vasiljevića: Duboka kriminalizacija aparata države!
Pravda pre 3 satajoš 48 povezanih
Vojvodina i Palilula igraju u finalu plej-ofa prvenstva Srbije za vaterpolistkinje: Novosađanke nadomak šeste duple krune
Dnevnik pre 1 danjoš 100 povezanih
Otvorene prijave za volontere na izložbi EXPO 2027: Traži se 20.000 ljudi za događaj koji će okupiti svet u Beogradu
Pirotske vesti pre 1 danjoš 27 povezanih