Povezane vesti
(VIDEO) Otkaz pred publikom u Pozorištu Puž: "Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima"
N1 Info 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je dečje… »
Glumac dao otkaz pred publikom: „Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima, dečje pozorište je politički okupirano“ (video)…
Pravda 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je sinoć otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je… »
Glumac dao otkaz pred roditeljima i decom u Pozorištancetu Puž: „Ucenjuju nas jer nismo poslušnici režima, dečje pozorište je…
Nova 28.09.2025
Glumac Davor Perunović dao je sinoć otkaz na bini Pozorištanceta Puž zbog, kako je naveo, političkih pritisaka. On se na kraju predstave obratio okupljenim roditeljima: „Ovo je bila moja poslednja predstava u pozorištu ‘Puž’. Više neću igrati ovde jer je… »
Vesti dana »
"Ponovno suđenje će da prouzrokuje bol porodicama": Advokat Stefan Ćorda za "Blic" o ukidanju presude Kecmanovićima: "Nadali smo se da do toga neće doći..."
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Putin: Američki plan za Ukrajinu može poslužiti kao osnova za konačno rešenje sukoba
Beta pre 1 satjoš 43 povezane