Povezane vesti

"Ćerke zezaju u školi zbog onoga što sam napravio" Sergej Ćetković o pubertetu naslednica: Moli me da izbrišem sve što sam...…

"Ćerke zezaju u školi zbog onoga što sam napravio" Sergej Ćetković o pubertetu naslednica: Moli me da izbrišem sve što sam...…

Kurir pre 6 dana
Sergej Ćertković ne krije da i dalje ima dete u sebi i da mu je to i pomoglo da se bavi i dečjim programom. Međutim, kako kaže njegove ćerke ga mole da to više ne radi i da sve izbriše. - Svako u sebi ima dete, ja sam našao hobi za to neko malo dete u… »
"Ćerku zezaju u školi zbog crtaća koji sam napravio": Sergej Ćetković o pubertetu naslednica: "Lola me moli da izbrišem sve…

"Ćerku zezaju u školi zbog crtaća koji sam napravio": Sergej Ćetković o pubertetu naslednica: "Lola me moli da izbrišem sve…

Blic pre 6 dana
Pevač Sergej Ćetković pridružio se kolegama iz "Lexington benda" na bini u Sava centru, a onda je pred našim kamerama sumirao utiske, ali i progovorio o privatnim stvarima. Sergej nije krio zadovoljstvo što je baš on bio pozvan na ovaj koncert, a onda… »

Vesti dana »