Povezane vesti

"Jednu stvar sam ostala dužna Saši Popoviću": Voditeljka otkrila šta je tražio od nje, tiče se i Darka Lazića

"Jednu stvar sam ostala dužna Saši Popoviću": Voditeljka otkrila šta je tražio od nje, tiče se i Darka Lazića

Mondo pre 6 dana
Pevačica Ana Sević karijeru je počela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u kojem sada radi kao voditeljka. Poslednjih godina je zapostavila muzičku karijeru kako bi se posvetila svojoj deci, a sada je progovorila i na temu povratka na scenu i otkrila… »
"Saletu sam ostala dužna" Ana Sević progovorila o odnosu s Popovićem: U sve upleten i Darko Lazić

"Saletu sam ostala dužna" Ana Sević progovorila o odnosu s Popovićem: U sve upleten i Darko Lazić

Kurir pre 6 dana
Ana Sević proslavila se kao pevačica u Zvezdama Granda nakon čega je uplovila i u voditeljske vode, a mnogi se i dalje pitaju da li planira da se vrati na pevačku scenu o čemu je gvoorila u emisiji Grand specijal. – Zavisi od trenutka. Odavno sam se… »
Ana Sević otkrila nepoznate detalje iz života sa darkom lazićem u sve je bio upleten i Saša Popović

Ana Sević otkrila nepoznate detalje iz života sa darkom lazićem u sve je bio upleten i Saša Popović

Alo pre 6 dana
Ana Sević o Darku Laziću iskreno. Ana Sević sada vodi emisiju "Zvezde Granda", a kako kaže porodica joj je prioritet, zbog čega više nije toliko angažovana kada je pevanje u pitanju. - Odavno sam se povukla sa ove pevačke scene i na kraju sam mnogo duže… »
"Stalno sam vodila tu debatu" Ana Sević progovorila o Darku Laziću: Otkrila manje poznate detalje o njemu

"Stalno sam vodila tu debatu" Ana Sević progovorila o Darku Laziću: Otkrila manje poznate detalje o njemu

Telegraf pre 6 dana
Ana Sević sada vodi emisiju "Zvezde Granda", a kako kaže porodica joj je prioritet, zbog čega više nije toliko angažovana kada je pevanje u pitanju. - Odavno sam se povukla sa ove pevačke scene i na kraju sam mnogo duže voditelj nego što sam radila, ali… »
"Stalno sam vodila tu debatu": Ana Sević progovorila o Darku Laziću, otkrila manje poznate detalje o bivšem suprugu

"Stalno sam vodila tu debatu": Ana Sević progovorila o Darku Laziću, otkrila manje poznate detalje o bivšem suprugu

Blic pre 6 dana
Ana Sević govorila je o tome šta odavno planira da uradi sa Darkom Lazićem i zašto više ne peva. Ana Sević sada vodi emisiju "Zvezde Granda", a kako kaže porodica joj je prioritet, zbog čega više nije toliko angažovana kada je pevanje u pitanju. - Odavno… »

Vesti dana »