Povezane vesti

Drama u Budvi: Državljanin BiH vređao policajce, pa završio u spuškom zatvoru na 60 dana

Drama u Budvi: Državljanin BiH vređao policajce, pa završio u spuškom zatvoru na 60 dana

Kurir pre 4 dana
- On je njima uputio reči: "Šta vi hoćete p...e jedne, j....u vam mater, ne znate vi ko sam ja, za ovo ćete u Strazbur, evo vam p...e jedne hapiste me". Sa omalovažavanjem je nastavio i na službenom parkingu Stanice policije na način što im je uputio… »
"Pi*ke jedne, je**m vam majku": Drama u Budvi, Bosanac napao i vređao policajce

"Pi*ke jedne, je**m vam majku": Drama u Budvi, Bosanac napao i vređao policajce

Mondo pre 4 dana
Državljanin Bosne i Hercegovine A.K. (37) proglašen je krivim i u hitnom postupku je osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 1.500 evra jer je danas ispred jednog ugostiteljskog objekta u Budvi vređao policajce dok su ga legitimisali. Uhapšen je i osuđen u… »
"Pi*ke jedne, je*aću vam majku" Drama u Budvi, nasilnik vređao policajce: "Nećete vi meni određivati kako ću ja sa mojom…

"Pi*ke jedne, je*aću vam majku" Drama u Budvi, nasilnik vređao policajce: "Nećete vi meni određivati kako ću ja sa mojom…

Blic pre 4 dana
Muškarac A.K. (37), državljanin BiH, proglašen je krivim i u hitnom postupku osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 1.500 evra jer je rano jutros ispred jednog ugostiteljskog objekta u Budvi vređao policijske službenike dok su ga službeno legitimisali. - On… »
Drama u Budvi: Bosanac najstrašnije psovao policajce, pa završio iza rešetaka

Drama u Budvi: Bosanac najstrašnije psovao policajce, pa završio iza rešetaka

Telegraf pre 4 dana
Muškarac A.K. (37) državljanin BiH proglašen je krivim i u hitnom postupku osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 1500 eura jer je rano jutros ispred jednog ugostiteljskog objekta u Budvi vređao policijske službenike dok su ga službeno legitimisali. - On je… »
Pi..ke jedne, je..m vam majku, nećete vi meni određivati kako ću ja sa mojom ženom: Drama u Budvi - Bosanac najstrašanije…

Pi..ke jedne, je..m vam majku, nećete vi meni određivati kako ću ja sa mojom ženom: Drama u Budvi - Bosanac najstrašanije…

RINA pre 4 dana
Pi..ke jedne, je..m vam majku, nećete vi meni određivati kako ću ja sa mojom ženom: Drama u Budvi - Bosanac najstrašanije vređao policajce pa završio u spuškom zatvoru na 60 dana Budva – Muškarac A.K. (37) državljanin BiH proglašen je krivim i u hitnom… »

Vesti dana »