Povezane vesti
Drama u Budvi: Državljanin BiH vređao policajce, pa završio u spuškom zatvoru na 60 dana
Kurir pre 4 dana
- On je njima uputio reči: "Šta vi hoćete p...e jedne, j....u vam mater, ne znate vi ko sam ja, za ovo ćete u Strazbur, evo vam p...e jedne hapiste me". Sa omalovažavanjem je nastavio i na službenom parkingu Stanice policije na način što im je uputio… »
"Pi*ke jedne, je**m vam majku": Drama u Budvi, Bosanac napao i vređao policajce
Mondo pre 4 dana
Državljanin Bosne i Hercegovine A.K. (37) proglašen je krivim i u hitnom postupku je osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 1.500 evra jer je danas ispred jednog ugostiteljskog objekta u Budvi vređao policajce dok su ga legitimisali. Uhapšen je i osuđen u… »
"Pi*ke jedne, je*aću vam majku" Drama u Budvi, nasilnik vređao policajce: "Nećete vi meni određivati kako ću ja sa mojom…
Blic pre 4 dana
Muškarac A.K. (37), državljanin BiH, proglašen je krivim i u hitnom postupku osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 1.500 evra jer je rano jutros ispred jednog ugostiteljskog objekta u Budvi vređao policijske službenike dok su ga službeno legitimisali. - On… »
Drama u Budvi: Bosanac najstrašnije psovao policajce, pa završio iza rešetaka
Telegraf pre 4 dana
Muškarac A.K. (37) državljanin BiH proglašen je krivim i u hitnom postupku osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 1500 eura jer je rano jutros ispred jednog ugostiteljskog objekta u Budvi vređao policijske službenike dok su ga službeno legitimisali. - On je… »
Pi..ke jedne, je..m vam majku, nećete vi meni određivati kako ću ja sa mojom ženom: Drama u Budvi - Bosanac najstrašanije…
RINA pre 4 dana
Pi..ke jedne, je..m vam majku, nećete vi meni određivati kako ću ja sa mojom ženom: Drama u Budvi - Bosanac najstrašanije vređao policajce pa završio u spuškom zatvoru na 60 dana Budva – Muškarac A.K. (37) državljanin BiH proglašen je krivim i u hitnom… »
Vesti dana »

EDS: U Nišu i Kraljevu oko 50 hiljada korisnika nema struju zbog nevremena
Gradski portal 018 pre 11 minutajoš 140 povezanih

Vučić: Srbija brzom prugom izgradila koridor prema centralnoj Evropi preko Budimpešte
RTK pre 51 minutajoš 25 povezanih

Akademski plenum: Da li Vučićeva kampanja opet ugrožava živote ljudi
Vranje news pre 11 minutajoš 79 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 17 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih