Povezane vesti
"Najgore je kad je žena imala samo jednog muškarca": Pevačica priznala da je s bivšim prvu noć imala "kombinaciju"
Mondo 28.09.2025
Pevačica Zlata Petrović je uvek otvoreno govorila o svom ljubavnom životu, pa tako i priznala kakvo je njena trenutna, emotivna situacija. "Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera, ali to tako biva kada si zadovoljan na ostalim… »
"Najgore je kad je žena imala samo jednog muškarca" Šok intervju Zlate Petrović: To što sam starija ne znači da sam za bacanje…
Kurir 28.09.2025
O svom turbulentom ljubavnom životu, Zlata Petrović je uvek otvoreno govorila,a nedavno je govorila o tome kako joj se udvaraju muškarci, ljubavnim kombinacijama za jedno veče, svojoj prošlosti koja i dalje intrigira javnost. – Moje ljubavno stanje je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 3 satajoš 32 povezane
Studenti objavili koliko su potpisa sakupili: Zna se i koliko Novosađana je dalo podršku
Radio 021 pre 1 satjoš 67 povezanih
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 4 satijoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 85 povezanih
Tramp: SAD napale oblast pristaništa u Venecueli gde je droga utovarena u brodove
Euronews pre 41 minutajoš 25 povezanih