Povezane vesti
"Najgore je kad je žena imala samo jednog muškarca": Pevačica priznala da je s bivšim prvu noć imala "kombinaciju"
Mondo pre 5 dana
Pevačica Zlata Petrović je uvek otvoreno govorila o svom ljubavnom životu, pa tako i priznala kakvo je njena trenutna, emotivna situacija. "Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera, ali to tako biva kada si zadovoljan na ostalim… »
"Najgore je kad je žena imala samo jednog muškarca" Šok intervju Zlate Petrović: To što sam starija ne znači da sam za bacanje…
Kurir pre 5 dana
O svom turbulentom ljubavnom životu, Zlata Petrović je uvek otvoreno govorila,a nedavno je govorila o tome kako joj se udvaraju muškarci, ljubavnim kombinacijama za jedno veče, svojoj prošlosti koja i dalje intrigira javnost. – Moje ljubavno stanje je… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac zbog eksplozije u Kosovskoj u kojoj je poginula jedna osoba
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih

Hamas šalje delegaciju u Egipat na pregovore o sporazumu o prekidu vatre
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih

Nis: zvanično podneo SAD-u dopunjeni novi zahtev za odlaganje sankcija i novu licencu
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Određen termin novakovog meča: U nedelju je treći na centralnom terenu u Šangaju
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih

Desetine hiljada u Barseloni demonstriraju u znak podrške Palestincima i protiv rata u Gazi
Beta pre 38 minutajoš 20 povezanih