Povezane vesti
Naš poznati pevač se vozi gradskim prevozom! Nakon duže pauze ponovo na sceni, s nastupima ne staje, a evo u kom se pravcu…
Kurir pre 4 dana
Pevač Dado Polumenta sleteo je danas na beogradski aerodrom nakon jednog nastupa. Domaći mediji su usnimili pevača na terminalu, a potom je sačekao gradski autobus kojim se odvezao kući. Pevač je sa nastupa stigao sam i nosio je ruksak. Kada je autobus… »
Naš pevač se vozi gradskim autobusom: Nakon nastupa sleteo na aerodrom, evo u kom se pravcu odvezao
Telegraf pre 4 dana
Pevač Dado Polumenta sleteo je danas na beogradski aerodrom nakon jednog nastupa. Naša ekipa je pevača usnimila na terminalu a potom je sačekao agradski autobus kojim se odvezao kući. Pevač je sa nastupa stigao sam i nosio je ruksak. Kada je autobus… »
(Paparaco) naš pevač se vozi autobusom: Sleteo na beogradski aerodrom pa ušao u gradski prevoz, evo gde se uputio
Blic pre 4 dana
Pevač Dado Polumenta sleteo je danas na beogradski aerodrom nakon jednog nastupa. Ekipa "Blica" snimila je Dada Polumentu nakon što je izašao iz terminala, sačekao je autobus koji mu odgovara. Bio je sam i na leđima je nosio sportski ruksak. Kada je… »
Vesti dana »

Poginule četiri osobe, automobilom sleteli u more: Tragedija na hrvatskom primorju: Ronioci izvukli dva ženska i dva muška tela
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Obradović istakao da je promenjeni način odbrane, ali i agresivnost donela pobedu Partizanu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane