Povezane vesti
Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala
Nova 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. „Pojavili su se nabildovani… »
Studenta iz Valjeva napali batinaši, tvrdi da je policija videla: Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon
Novi magazin 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. "Pojavili su se nabildovani… »
"Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon": Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala
N1 Info 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. "Pojavili su se nabildovani… »
Vesti dana »
Studenti Pirota sakupili preko 1000 potpisa u akciji "Raspiši pobedu"
Plus online pre 46 minutajoš 66 povezanih
Samo neporaženi ispred njih: Ovo je tabela ABA lige nakon rapsodije Partizana!
Hot sport pre 16 minutajoš 39 povezanih
Traje sastanak Trampa i Zelenskog: “Putin je ozbiljan u vezi okončanja rata”
Vesti online pre 1 satjoš 24 povezane
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, u Nišu prikupljeno preko 17.000 potpisa (FOTO/VIDEO)
Danas pre 15 minutajoš 56 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati izbora na Kosovu i Metohiji, Samoopredeljenje veliki pobednik
Nova pre 31 minutajoš 61 povezana