Povezane vesti
Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala
Nova 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. „Pojavili su se nabildovani… »
Studenta iz Valjeva napali batinaši, tvrdi da je policija videla: Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon
Novi magazin 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. "Pojavili su se nabildovani… »
"Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon": Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala
N1 Info 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. "Pojavili su se nabildovani… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Danas suvo samo u ovom delu Srbije, od iduće subote čeka nas nov preokret
Telegraf pre 45 minutajoš 24 povezane
Hitna pomoć pregledala Uglješu Mrdića, poslanika koji je štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije
Euronews pre 10 minutajoš 17 povezanih
Preminuo pesnik i nekadašnji urednik Drugog programa Radio Beograda Radoman Kanjevac
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih
Lavrov spreman za sastanak sa američkim državnim sekretarom Markom Rubiom
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih