Povezane vesti
Studenta iz Valjeva napali batinaši, tvrdi da je policija videla: Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon
Novi magazin 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. "Pojavili su se nabildovani… »
Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala
Nova 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. „Pojavili su se nabildovani… »
"Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon": Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala
N1 Info 28.09.2025
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. "Pojavili su se nabildovani… »
Vesti dana »
U Novom Sadu uhapšen mađarski državljanin po poternici Interpola
Insajder pre 31 minutajoš 18 povezanih
Američki pregovarači Vitkof i Kušner danas u Moskvi; SBU: Rusija će dobiti "bolan odgovor"
RTS pre 37 minutajoš 13 povezanih
Vučić danas u Nišu, obilazi lokaciju za izgradnju klinike za ginekologiju i akušerstvo
Blic pre 1 satjoš 3 povezane