Povezane vesti

Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala

Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala

Nova pre 3 dana
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. „Pojavili su se nabildovani… »
Studenta iz Valjeva napali batinaši, tvrdi da je policija videla: Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon

Studenta iz Valjeva napali batinaši, tvrdi da je policija videla: Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon

Novi magazin pre 3 dana
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. "Pojavili su se nabildovani… »
"Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon": Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala

"Davio me je, prevrtao ruku i uzeo telefon": Student iz Valjeva kaže da su ga napali batinaši i da je policija to gledala

N1 Info pre 3 dana
"Četvorica maskiranih batinaša je krenulo na mene, jedan me je davio, zavrtao ruku i uzeo telefon... Sve to na dva metra od policije", kazao je za N1 student Vladimir, objašnjavajući šta mu se desilo na skupu protiv blokada. "Pojavili su se nabildovani… »

Vesti dana »