Povezane vesti
Srbija osvojila zlato na FIA Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćaja
Telegraf 28.09.2025
Sportski centar Šumice ovog vikenda bio je rezervisan za više od 70 osnovaca iz 17 evropskih zemalja koji su se nadmetali na FIA Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćajnih propisa. Nakon celodnevnog programa, prvo mesto osvojio je tim domaćina, drugo… »
Srpski osnovci prvi u Evropi u poznavanju saobraćajnih propisa
Radio 021 28.09.2025
Reperzentacija Srbije učenika osnovnih škola osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju na evropskom takmičenju u poznavanju saobraćajnih propisa koje je održano tokom vikenda u Beogradu. Srbiju su predstavljali Hristina Božić, Mihailo Miladinović, Novak… »
Održano Evropsko takmičenje u poznavanju saobraćajnih propisa - Srbija prvoplasirana
Euronews 28.09.2025
Evropsko takmičenje u poznavanju saobraćajnih propisa na kom je učestvovalo više od 70 osnovaca iz 17 evropskih zemalja održano je tokom vikenda u Sportskom centru Šumice u Beogradu, a prvo mesto osvojio je tim domaćina, drugo je pripalo ekipi iz… »
Srpski osnovci šampioni u poznavanju saobraćajnih propisa Srbija ponovo pokazala da ume da bude dobar domaćin
Dnevnik 28.09.2025
BEOGRAD: Evropsko takmičenje u poznavanju saobraćajnih propisa na kom je učestvovalo više od 70 osnovaca iz 17 evropskih zemalja održano je tokom vikenda u Sportskom centru Šumice u Beogradu, a prvo mesto osvojio je tim domaćina, drugo je pripalo ekipi… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 36 minutajoš 25 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 56 minutajoš 1 povezana