Povezane vesti
Ne može neko da dođe iz Indije i bude turistički vodič u Srbiji: Nakon napada na Kalemgdanu oglasio se ministar Memić i…
RINA 28.09.2025
Ne može neko da dođe iz Indije i bude turistički vodič u Srbiji: Nakon napada na Kalemgdanu oglasio se ministar Memić i najavio nove mere zaštite (VIDEO) Sjenica/Beograd – Nakon što su džeparoši brutalno napali grupu turista na Kalemegdanu, a jednom… »
Zaštitićemo maksimalno turističke vodiče, već sam zakazao sastanak sa njima: Nakon brutalnog napada na Kalemegdanu oglasio se…
RINA 28.09.2025
Zaštitićemo maksimalno turističke vodiče, već sam zakazao sastanak sa njima: Nakon brutalnog napada na Kalemegdanu oglasio se ministar turizma u Vladi Srbije (VIDEO) Sjenica/Beograd – Nakon što su džeparoši brutalno napali grupu turista na Kalemegdanu, a… »
Vesti dana »
Studenti iz Novog Sada radikalizuju borbu: Pozivaju na bojkot nastave i proteste, pozvali kolege iz Beograda, Niša i Kragujevca da im se pridruže (VIDEO)
Danas pre 17 minutajoš 43 povezane
Novosadski studenti izglasali bojkot nastave, protest u 17 časova ispred Filozofskog
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 35 povezanih
Tramp počeo od Srbije, njegov zet pokazao "novu gazu"! Ovo je generalni plan, "divno parče zemlje" kao iz naučnofantastičnih filmova "Oni ovo grade za 3 godine"
Kurir pre 17 minutajoš 78 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 1 satjoš 24 povezane