Povezane vesti

On nju zove drugom majkom, ona njega sinom! Darko Lazić se emotivno obratio pevačici i poručio: "Pevaćeš mi kad se budem…

On nju zove drugom majkom, ona njega sinom! Darko Lazić se emotivno obratio pevačici i poručio: "Pevaćeš mi kad se budem…

Kurir pre 2 dana
Pevač Darko Lazić u emisiji " Pusti brigu" na Kurir televiziji emotivno je govorio o svom odnosu sa Živkicom Miletić, koju smatra posebnom osobom u svom životu. - Živkica je moja druga majka, počeo sam da pevam sa 7 godina i od tada znam za nju. Ona je… »
"Majke moje dece se druže, To je najzdraviji odnos" Darko Lazić o tome kakav je roditelj: "To može svaka moja žena da…

"Majke moje dece se druže, To je najzdraviji odnos" Darko Lazić o tome kakav je roditelj: "To može svaka moja žena da…

Kurir pre 2 dana
U emisiji Pusti brigu na Kurir televiziji pevač Darko Lazić otvoreno je govorio o svom odnosu prema braku, porodici, bivšim suprugama i vaspitanju svoje dece. - Za mene je brak svetinja. Porodica je svetinja, jedno mesto gde uvek nađeš svoju toplinu… »
"Sve bivše se druže, to je najzdraviji odnos"; Darko s tri žene dobio troje dece, sad progovorio o braku (Video)

"Sve bivše se druže, to je najzdraviji odnos"; Darko s tri žene dobio troje dece, sad progovorio o braku (Video)

Mondo pre 2 dana
Pevač Darko Lazić, koji je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću kada je automobilom udario u autobus, gostovao je u emisiji na Kurir televiziji gde je govorio o svom odnosu prema braku, porodici, bivšim suprugama i vaspitanju svoje dece. "Za mene je brak… »

Vesti dana »