Povezane vesti
"Britanija je već u ratu sa Rusijom": Alarmantno upozorenje bivše šefice službe MI5: To je drugačija vrsta sukoba
Blic pre 3 sata
Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI5, bezbednosne službe koja se bavi unutrašnjom situacijom, izjavila je danas da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se pozvala na… »
"Ko misli da je Britanija već u ratu sa Rusijom možda je u pravu": Zabrinjavajuće reči bivše šefice MI5
Telegraf pre 17 sati
Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se pozvala na… »
Bivša šefica MI5: Ko misli da je V. Britanija već u ratu sa Rusijom možda je u pravu
RTV pre 17 sati
LONDON - Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se… »
Bivša šefica MI5: Ko misli da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom možda je u pravu
NIN pre 17 sati
Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se pozvala na… »
Velika Britanija ušla u rat sa Rusijom?! Bivša šefica obaveštajne službe MI5 šokirala odgovorom
Alo pre 17 sati
Ko misli da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom možda je u pravu. Ovo je izjavila bivša šefica MI5, Baronica Maningem-Buler. Bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas… »
"Već smo u ratu s Rusijom"
B92 pre 17 sati
Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se pozvala na… »
Britanija je možda već u ratu sa Rusijom
Politika pre 17 sati
Svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo“. LONDON - Baronica Eliza Maningem Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas da svi oni koji… »
Vesti dana »

"Ne mogu iz ove kože, Molim vas ne bombardujte me": Oglasila se Sita Ahmić nakon što je njen sin ušao u "Elitu 9" - ništa nije znala
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

„Neraspoređen u vladi, ali raspoređen u kriminalnim strukturama“: Sagovornici Danasa o dolasku Novaka Nedića na protest protiv blokada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Studenti u blokadi Pravnog fakulteta u Nišu najavili protest povodom 11 meseci od pada nadstrešnice
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Potukla ruskog Golijata: Ko je Maja Sandu, čija je proevropska stranka ostvarila ubedljivu pobedu na izborima u Moldaviji?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana