Povezane vesti
"Britanija je već u ratu sa Rusijom": Alarmantno upozorenje bivše šefice službe MI5: To je drugačija vrsta sukoba
Blic pre 24 dana
Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI5, bezbednosne službe koja se bavi unutrašnjom situacijom, izjavila je danas da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se pozvala na… »
"Ko misli da je Britanija već u ratu sa Rusijom možda je u pravu": Zabrinjavajuće reči bivše šefice MI5
Telegraf pre 25 dana
Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se pozvala na… »
Bivša šefica MI5: Ko misli da je V. Britanija već u ratu sa Rusijom možda je u pravu
RTV pre 25 dana
LONDON - Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se… »
Bivša šefica MI5: Ko misli da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom možda je u pravu
NIN pre 25 dana
Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se pozvala na… »
Velika Britanija ušla u rat sa Rusijom?! Bivša šefica obaveštajne službe MI5 šokirala odgovorom
Alo pre 25 dana
Ko misli da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom možda je u pravu. Ovo je izjavila bivša šefica MI5, Baronica Maningem-Buler. Bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas… »
"Već smo u ratu s Rusijom"
B92 pre 25 dana
Baronica Maningem-Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, sigurnosne službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas da svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo". Ona se pozvala na… »
Britanija je možda već u ratu sa Rusijom
Politika pre 25 dana
Svi oni koji misle da je Velika Britanija već u ratu sa Rusijom "možda imaju pravo“. LONDON - Baronica Eliza Maningem Buler, bivša šefica britanske obaveštajne agencije MI 5, službe koja se bavi unutrašnjom bezbednošću, izjavila je danas da svi oni koji… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji i uticaj američkih sankcija na energetsku bezbednost
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 30 povezanih
Radimo na zaobilaženju sankcija SAD-a ruskim naftnim kompanijama, rekao Orban
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 37 povezanih
Još jedna grupa studenata iz Novog Pazara krenula peške za Novi Sad FOTO
Nova pre 27 minutajoš 8 povezanih
Stiže zahlađenje i sneg! Zabeleće se ovi delovi Srbije, otkrivamo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane