Повезане вести

"Британија је већ у рату са Русијом": Алармантно упозорење бивше шефице службе МИ5: То је другачија врста сукоба

"Британија је већ у рату са Русијом": Алармантно упозорење бивше шефице службе МИ5: То је другачија врста сукоба

Блиц 29.09.2025
Бароница Манингем-Булер, бивша шефица британске обавештајне агенције МИ5, безбедносне службе која се бави унутрашњом ситуацијом, изјавила је данас да сви они који мисле да је Велика Британија већ у рату са Русијом "можда имају… »
"Ко мисли да је Британија већ у рату са Русијом можда је у праву": Забрињавајуће речи бивше шефице МИ5

"Ко мисли да је Британија већ у рату са Русијом можда је у праву": Забрињавајуће речи бивше шефице МИ5

Телеграф 29.09.2025
Бароница Манингем-Булер, бивша шефица британске обавештајне агенције МИ 5, сигурносне службе која се бави унутрашњом безбедношћу, изјавила је данас да сви они који мисле да је Велика Британија већ у рату са Русијом "можда имају… »
Бивша шефица МИ5: Ко мисли да је В. Британија већ у рату са Русијом можда је у праву

Бивша шефица МИ5: Ко мисли да је В. Британија већ у рату са Русијом можда је у праву

РТВ 29.09.2025
ЛОНДОН - Бароница Манингем-Булер, бивша шефица британске обавештајне агенције МИ5, сигурносне службе која се бави унутрашњом безбедношћу, изјавила је данас да сви они који мисле да је Велика Британија већ у рату са Русијом… »
Бивша шефица МИ5: Ко мисли да је Велика Британија већ у рату са Русијом можда је у праву

Бивша шефица МИ5: Ко мисли да је Велика Британија већ у рату са Русијом можда је у праву

НИН 29.09.2025
Бароница Манингем-Булер, бивша шефица британске обавештајне агенције МИ 5, сигурносне службе која се бави унутрашњом безбедношћу, изјавила је да сви они који мисле да је Велика Британија већ у рату са Русијом "можда имају… »
"Већ смо у рату с Русијом"

"Већ смо у рату с Русијом"

Б92 29.09.2025
Бароница Манингем-Булер, бивша шефица британске обавештајне агенције МИ 5, сигурносне службе која се бави унутрашњом безбедношћу, изјавила је данас да сви они који мисле да је Велика Британија већ у рату са Русијом "можда имају… »
Велика Британија ушла у рат са Русијом?! Бивша шефица обавештајне службе МИ5 шокирала одговором

Велика Британија ушла у рат са Русијом?! Бивша шефица обавештајне службе МИ5 шокирала одговором

Ало 29.09.2025
Ко мисли да је Велика Британија већ у рату са Русијом можда је у праву. Ово је изјавила бивша шефица МИ5, Бароница Манингем-Булер. Бивша шефица британске обавештајне агенције МИ 5, сигурносне службе која се бави унутрашњом… »
Британија је можда већ у рату са Русијом

Британија је можда већ у рату са Русијом

Политика 29.09.2025
Сви они који мисле да је Велика Британија већ у рату са Русијом "можда имају право“. ЛОНДОН - Бароница Елиза Манингем Булер, бивша шефица британске обавештајне агенције МИ 5, службе која се бави унутрашњом безбедношћу, изјавила… »

Вести дана »