Повезане вести
Легендарна фолк певачица је баба Дарку Лазићу: Фолкер открио породичне детаље
Нова 29.09.2025
Фолкер је шокирао изјавио да му је покојна певачица Вида Павловић баба, а ево и како. Фолкер Дарко Лазић истакао је у емисији „Пусти бригу“ да му је Вида Павловић баба: „Нисам ни ја то знао до пре пар година, а нисам ни помињао… »
Баба Дарка Лазића је ова легендарна певачица До сада није говорио о томе: "Нисам то помињао..."
Ало 29.09.2025
Била је једна од највећих естрадних звезда осамдесетих година. Певач Дарко Лазић недавно је говорио о свом одрастању, а том приликом признао је да му је баба Вида Павловић, што многи нису знали. - Нисам ни ја то знао до пре пар… »
Ова легендарна певачица је баба Дарка Лазића, важи за једну од највећих звезда: "Нисам то помињао..."
Телеграф 29.09.2025
Певач Дарко Лазић недавно је говорио о свом одрастању, а том приликом признао је да му је баба Вида Павловић, што многи нису знали. - Нисам ни ја то знао до пре пар година, а нисам ни помињао. Одрастао сам уз Виду Павловић, а… »
Ова легендарна певачица је баба дарку лазићу: Певач коначно открио истину: "До пре 10 година то нисам знао"
Блиц 29.09.2025
Дарко Лазић открио је да му је баба легендарна Вида Павловић. Наиме, Дарко Лазић после много година је открио истину о свом одрастању, те том приликом признао да му је баба Вида Павловић. - Нисам ни ја то знао до пре пар година… »
Дарко пре 10 година сазнао да му је позната певачица баба: Одрастао уз њу, а није знао истину
Мондо 29.09.2025
Певач Дарко Лазић изненадио је гледаоце емисије "Пусти бригу" откривши мало познату породичну причу, да му је легендарна певачица Вида Павловић заправо баба. "Нисам ни ја то знао до пре пар година, а нисам ни помињао. Одрастао… »
Дарку лазићу Вида Павловић Дође баба?! Певач сазнао тек пре 10 година, ексклузивно за Курир све открио: Овако су повезани!
Курир 29.09.2025
У емисији " Пусти бригу" на Курир телевизији певач Дарко Лазић изненадио је гледаоце откривши мало познату породичну причу, да му је легендарна певачица Вида Павловић заправо баба. - Нисам ни ја то знао до пре пар година, а нисам… »
Вести дана »
Гаспромњефт потврдио да је са МОЛ-ом потписан уговор о продаји удела у НИС-у
Нова пре 43 минутајош 38 повезаних
Након блокаде деканата одржан састанак са деканом Филозофског факултета у Новом Саду због отказа Јелени Клеут
Машина пре 7 сатијош 34 повезане
На Батровцима ухапшен возач БМВ са две аутоматске пуше и 40 комада муниције
Нова пре 1 сатјош 46 повезаних
Шта је трговинска базука: Европа упутила Трампу најјаче претње икада, последице несагледиве
Б92 пре 4 сатијош 86 повезаних
МОЛ и Гаспром договорили уговор за НИС, Србија ће повећати удео за пет одсто
НИН пре 5 сатијош 42 повезане