Повезане вести

"Била сам навучена, нисам могла да се скинем..." Тешко признање Раде Манојловић, открила праву истину о вези са познатим…

"Била сам навучена, нисам могла да се скинем..." Тешко признање Раде Манојловић, открила праву истину о вези са познатим…

Курир 29.09.2025
Певачица Рада Манојловић у више наврата признала је да је користила лекове за смирење. - То је много незгодна ствар. Баш сам се била навукла. Шест месеци нисам могла да се скинем са Ксанакса. Причам ово јавно јер свако ко… »
"Нисам могла да се скинем са хемије, била сам навучена": Рада Манојловић открила шта је користила због љубавних проблема…

"Нисам могла да се скинем са хемије, била сам навучена": Рада Манојловић открила шта је користила због љубавних проблема…

Блиц 29.09.2025
Љубавни живот Раде Манојловић одувек је интригирао домаћу јавност, а певачица је једном приликом открила да је управо због бројних разочарења прибегла леку од ког јој је касније било веома тешко да се одвикне па је морала да… »
Тешко признање Раде Манојловић о познатом певачу: "Била сам навучена, нисам могла да се скинем"

Тешко признање Раде Манојловић о познатом певачу: "Била сам навучена, нисам могла да се скинем"

Мондо 29.09.2025
Певачица Рада Манојловић у више наврата признала је да је користила лекове за смирење. "То је много незгодна ствар. Баш сам се била навукла. Шест месеци нисам могла да се скинем са Ксанакса. Причам ово јавно јер свако ко помисли… »

Вести дана »