Povezane vesti
Pevačica Snežana Pavlović promenila veru, šokirala priznanjem - Ne podržavaju pevanje na veseljima, to nisu...
Telegraf pre 1 dan
Snežana Pavlović, bivša takmičarka " Nikad nije kasno", oko koje se tek nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom peva, sa 28 godina je promenila veru, prešavši iz pravoslavlja u adventiste. Kako je i sama pevačica rekla, kada je spoznala… »
Pevačica Snežana Pavlović promenila veru: "Ne podržavaju pevanje na veseljima, to nisu crkvene pesme"
Blic pre 1 dan
Bivša takmičarka "Nikad nije kasno", Snežana Pavlović, koja živi na rubu egzistencije otkrila je da je sa 28 godina promenila veru, iz pravoslavlja je prešla u adventiste. - Svašta sam preživela, a jedva sam izvukla živu glavu od harmonikaša koji me je… »
Pevačica promenila veru u 28 godini! Prešla u adventiste: Isus dolazi u velikoj sili i slavi, on me je spasao - evo šta im…
Kurir pre 1 dan
Snežana Pavlović, bivša takmičarka " Nikad nije kasno", oko koje se tek nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom peva, sa 28 godina je promenila veru, prešavši iz pravoslavlja u adventiste. Kako je i sama pevačica rekla, kada je spoznala… »
Vesti dana »

RHMZ upozorio: U četvrtak i petak obilna kiša, a očekuje se i prvi sneg
Radio 021 pre 25 minutajoš 43 povezane

Osnovni sud u Šapcu odredio pritvor do 30 dana trojici poljoprivrednika iz Bogatića
Mašina pre 3 satajoš 3 povezane

Izraelska veza: Beogradski kol-centri i lažne investicije koje su otele stotine miliona evra od žrtava
Jug press pre 4 satijoš 4 povezane

Netanjahu tvrdi da u razgovorima sa Trampom uopšte nije prihvatio palestinsku državu
Serbian News Media pre 1 satjoš 65 povezanih

Egipat i Katar dali Hamasu Trampov plan za mir u Gazi, Hamas obećao da će ga proučiti
RTV pre 15 minutajoš 21 povezana