Povezane vesti
Pevačica Snežana Pavlović promenila veru, šokirala priznanjem - Ne podržavaju pevanje na veseljima, to nisu...
Telegraf pre 23 dana
Snežana Pavlović, bivša takmičarka " Nikad nije kasno", oko koje se tek nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom peva, sa 28 godina je promenila veru, prešavši iz pravoslavlja u adventiste. Kako je i sama pevačica rekla, kada je spoznala… »
Pevačica Snežana Pavlović promenila veru: "Ne podržavaju pevanje na veseljima, to nisu crkvene pesme"
Blic pre 22 dana
Bivša takmičarka "Nikad nije kasno", Snežana Pavlović, koja živi na rubu egzistencije otkrila je da je sa 28 godina promenila veru, iz pravoslavlja je prešla u adventiste. - Svašta sam preživela, a jedva sam izvukla živu glavu od harmonikaša koji me je… »
Pevačica promenila veru u 28 godini! Prešla u adventiste: Isus dolazi u velikoj sili i slavi, on me je spasao - evo šta im…
Kurir pre 22 dana
Snežana Pavlović, bivša takmičarka " Nikad nije kasno", oko koje se tek nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom peva, sa 28 godina je promenila veru, prešavši iz pravoslavlja u adventiste. Kako je i sama pevačica rekla, kada je spoznala… »
Vesti dana »

Đurić čestitao stranačkim kolegama 17. godišnjicu osnivanja: Verujem da je SNS i danas najbolja politička porodica u Srbiji
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

"Zna se kako to rade i pravoslavci": Vučić: Prvog novembra pokazaćemo pijetet prema žrtvama u skladu sa našom tradicijom
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Kos pozvala na mir sa obe strane: U EP o Srbiji, padu nadstrešnice i studentskim protestima, glasanje o rezoluciji sutra
Danas pre 17 minutajoš 1 povezana