Povezane vesti

Smrskan motor i vest da je Dača Ikodinović u teškom stanju: Razveo se od Maje Ognjenović, ćerka objavila potresne snimke

Smrskan motor i vest da je Dača Ikodinović u teškom stanju: Razveo se od Maje Ognjenović, ćerka objavila potresne snimke

Mondo pre 2 dana
Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića Hana Ikodinović,objavila je na Tiktoku snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Hana je evocirala uspomene iz Natašinih i Dačinih najvažnijih momenata - braka, rođenja deteta, gostovanja u emisijima, ali i… »
Hana podelila emotivan snimak Nataše i dače: "Papučar sam, ali i najsrećniji, hvala mojoj ženi!", jedan trenutak rasplakao…

Hana podelila emotivan snimak Nataše i dače: "Papučar sam, ali i najsrećniji, hvala mojoj ženi!", jedan trenutak rasplakao…

Blic pre 2 dana
Hana Ikodinović objavila je emotivan snimak svojih roditelja, Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića. Hana Ikodinović je, naime, na Tik Toku podelila video snimak sa ključnim momentima iz braka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića. U snimku se vide… »
Hana podelila emotivan snimak Nataše i Dače: "Ja sam najveći papučar na svetu i najsrećniji..."

Hana podelila emotivan snimak Nataše i Dače: "Ja sam najveći papučar na svetu i najsrećniji..."

Kurir pre 2 dana
Hana Ikodinović objavila je emotivni video svojih roditelja iz perioda najveće ljubavi. Mezimica Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića aktivna je na društvenim mrežama, a sada je evocirala uspomene i raznežila javnost. Na Tiktoku Hana je objavila video… »
Hana Ikodinović posvetila "ljubavno pismo" Nataši i Dači, na snimku oni srećni zajedno: "Hvala mojoj ženi..."

Hana Ikodinović posvetila "ljubavno pismo" Nataši i Dači, na snimku oni srećni zajedno: "Hvala mojoj ženi..."

Telegraf pre 2 dana
Ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Dače Ikodinovića, Hana Ikodinović, podelila je emotivan snimak svojih roditelja, za koje je veoma vezana. Na TikToku je objavila snimak sačinjen od najlepših porodičnih momenata - venčanje, rođenje… »

Vesti dana »