Povezane vesti

Bed Bani glavni izvođač na Superboulu – glas Latinoamerikanaca u srcu Kalifornije za Trampove ospice

Bed Bani glavni izvođač na Superboulu – glas Latinoamerikanaca u srcu Kalifornije za Trampove ospice

RTS pre 4 dana
Portorikanska pop zvezda Bed Bani biće glavni izvođač na poluvremenu Superbola 8. februara naredne godine u Kaliforniji. Latinoamerički pevač i reper Benito Antonio Martinez Okasio, poznatiji kao Bed Bani (Bad Bunny), koji je u tri od poslednjih pet… »
Latino zvezda Bad Bunny nastupa u poluvremenu Superboula 2026.

Latino zvezda Bad Bunny nastupa u poluvremenu Superboula 2026.

Euronews pre 4 dana
Bad Bunny, višestruki dobitnik Gremi nagrada i popularni portorikanski reper i pevač, najavljen je kao glavna zvezda poluvremena narednog Superboula, čuvenog prvenstva u američkom fudbalu. Vest su objavili NFL, Apple Music i Roc Nation, pet meseci pre… »
Bed Bani na poluvremenu Superbola u februaru u Santa Klari

Bed Bani na poluvremenu Superbola u februaru u Santa Klari

Sportski žurnal pre 4 dana
Portorikanac jedan je od najstrimovanijih muzičara na svetu. Latinska muzička zvezda Bed Bani nastupiće na poluvremenu najvažnije utakmice američkog fudbala (NFL) - Superbola, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. - Ono što osećam me… »
Superboul 2026: Bed Bani će pevati na poluvremenu

Superboul 2026: Bed Bani će pevati na poluvremenu

Danas pre 4 dana
Pevač Bed Bani (Bad Bunny) biće u centru pažnje narednog februara, jer će nastupati na polvremenu Superboula u severnoj Kaliforniji. Superzvezda iz Portorika Bed Bani pevaće 8. februara u Santa Klari, a sve to objavljeno je nakon istorijske rezidencije u… »
Bad Bunny nastupa na Superboulu: Pogledajte kako je to najavio VIDEO

Bad Bunny nastupa na Superboulu: Pogledajte kako je to najavio VIDEO

Nova pre 4 dana
Latinska muzička zvezda Bed Bani (Bad Bunny) nastupiće na poluvremenu najvažnije utakmice američkog fudbala (NFL) - Superbola, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. „Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i… »
Muzička zvezda Bed Bani nastupa na poluvremenu Superboula

Muzička zvezda Bed Bani nastupa na poluvremenu Superboula

N1 Info pre 4 dana
Portorikanski reper Bed Bani nastupiće na poluvremenu najvažnije utakmice američkog fudbala (NFL) - Superboula, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. "Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i pretrčali bezbroj… »
Bežao od deportacije pa zaveo Kardašijanku: Sada će nastupati na poluvremenu Superbola 2026

Bežao od deportacije pa zaveo Kardašijanku: Sada će nastupati na poluvremenu Superbola 2026

Mondo pre 4 dana
Nakon što je objavio da neće nastupati u SAD-u tokom turneje, muzičar je oduševio vestima o velikom nastupu. Portorikanski reper Bed Bani nastupiće na poluvremenu Superbola 2026. godine, koji će se održati 8. februara na stadionu Levi’s u Santa Clari… »
Posle meseci nagađanja: Poznat izvođač u poluvremenu Superboula 2026 VIDEO

Posle meseci nagađanja: Poznat izvođač u poluvremenu Superboula 2026 VIDEO

B92 pre 4 dana
Latinoamerička muzička zvezda Bed Bani (Bad Bunny) nastupiće na poluvremenu najvećeg sportskog spektakla u SAD - NFL Superboula, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. "Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i… »
Latinska muzička zvezda Bed Bani nastupa na poluvremenu Superbola u februaru u Santa Klari

Latinska muzička zvezda Bed Bani nastupa na poluvremenu Superbola u februaru u Santa Klari

Radio sto plus pre 4 dana
“Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i pretrčali bezbroj jardi kako bih mogao da uđem i postignem tačdaun… Ovo je za moj narod, moju kulturu i našu istoriji. Idi i reci svojoj baki da ćemo biti na poluvremenu Superbola”, naveo… »
Bad Bunny nastupa na poluvremenu Superbola u februaru

Bad Bunny nastupa na poluvremenu Superbola u februaru

Radio 021 pre 4 dana
Latinska muzička zvezda Bad Bunny nastupiće na poluvremenu najvažnije utakmice američkog fudbala (NFL) - Superbola, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. "Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i pretrčali… »
Bed Bani će nastupiti u poluvremenu Superboula 2026: Konačno potvrđeno ono što se mesecima nagađalo

Bed Bani će nastupiti u poluvremenu Superboula 2026: Konačno potvrđeno ono što se mesecima nagađalo

Kurir pre 4 dana
Sinoćna utakmica između Green Bay Packersa i Dallas Cowboysa donela je više od sportskog uzbuđenja. Tokom poluvremena, Nacionalna fudbalska liga (NFL) i Apple Music objavili su vest koju je muzički svet s nestrpljenjem iščekivao: glavna zvezda… »

Vesti dana »