Povezane vesti

Bed Bani glavni izvođač na Superboulu – glas Latinoamerikanaca u srcu Kalifornije za Trampove ospice

Bed Bani glavni izvođač na Superboulu – glas Latinoamerikanaca u srcu Kalifornije za Trampove ospice

RTS pre 26 dana
Portorikanska pop zvezda Bed Bani biće glavni izvođač na poluvremenu Superbola 8. februara naredne godine u Kaliforniji. Latinoamerički pevač i reper Benito Antonio Martinez Okasio, poznatiji kao Bed Bani (Bad Bunny), koji je u tri od poslednjih pet… »
Latino zvezda Bad Bunny nastupa u poluvremenu Superboula 2026.

Latino zvezda Bad Bunny nastupa u poluvremenu Superboula 2026.

Euronews pre 26 dana
Bad Bunny, višestruki dobitnik Gremi nagrada i popularni portorikanski reper i pevač, najavljen je kao glavna zvezda poluvremena narednog Superboula, čuvenog prvenstva u američkom fudbalu. Vest su objavili NFL, Apple Music i Roc Nation, pet meseci pre… »
Bed Bani na poluvremenu Superbola u februaru u Santa Klari

Bed Bani na poluvremenu Superbola u februaru u Santa Klari

Sportski žurnal pre 26 dana
Portorikanac jedan je od najstrimovanijih muzičara na svetu. Latinska muzička zvezda Bed Bani nastupiće na poluvremenu najvažnije utakmice američkog fudbala (NFL) - Superbola, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. - Ono što osećam me… »
Bad Bunny nastupa na Superboulu: Pogledajte kako je to najavio VIDEO

Bad Bunny nastupa na Superboulu: Pogledajte kako je to najavio VIDEO

Nova pre 26 dana
Latinska muzička zvezda Bed Bani (Bad Bunny) nastupiće na poluvremenu najvažnije utakmice američkog fudbala (NFL) - Superbola, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. „Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i… »
Superboul 2026: Bed Bani će pevati na poluvremenu

Superboul 2026: Bed Bani će pevati na poluvremenu

Danas pre 26 dana
Pevač Bed Bani (Bad Bunny) biće u centru pažnje narednog februara, jer će nastupati na polvremenu Superboula u severnoj Kaliforniji. Superzvezda iz Portorika Bed Bani pevaće 8. februara u Santa Klari, a sve to objavljeno je nakon istorijske rezidencije u… »
Muzička zvezda Bed Bani nastupa na poluvremenu Superboula

Muzička zvezda Bed Bani nastupa na poluvremenu Superboula

N1 Info pre 26 dana
Portorikanski reper Bed Bani nastupiće na poluvremenu najvažnije utakmice američkog fudbala (NFL) - Superboula, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. "Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i pretrčali bezbroj… »
Bežao od deportacije pa zaveo Kardašijanku: Sada će nastupati na poluvremenu Superbola 2026

Bežao od deportacije pa zaveo Kardašijanku: Sada će nastupati na poluvremenu Superbola 2026

Mondo pre 26 dana
Nakon što je objavio da neće nastupati u SAD-u tokom turneje, muzičar je oduševio vestima o velikom nastupu. Portorikanski reper Bed Bani nastupiće na poluvremenu Superbola 2026. godine, koji će se održati 8. februara na stadionu Levi’s u Santa Clari… »
Posle meseci nagađanja: Poznat izvođač u poluvremenu Superboula 2026 VIDEO

Posle meseci nagađanja: Poznat izvođač u poluvremenu Superboula 2026 VIDEO

B92 pre 26 dana
Latinoamerička muzička zvezda Bed Bani (Bad Bunny) nastupiće na poluvremenu najvećeg sportskog spektakla u SAD - NFL Superboula, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. "Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i… »
Latinska muzička zvezda Bed Bani nastupa na poluvremenu Superbola u februaru u Santa Klari

Latinska muzička zvezda Bed Bani nastupa na poluvremenu Superbola u februaru u Santa Klari

Radio sto plus pre 26 dana
“Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i pretrčali bezbroj jardi kako bih mogao da uđem i postignem tačdaun… Ovo je za moj narod, moju kulturu i našu istoriji. Idi i reci svojoj baki da ćemo biti na poluvremenu Superbola”, naveo… »
Bad Bunny nastupa na poluvremenu Superbola u februaru

Bad Bunny nastupa na poluvremenu Superbola u februaru

Radio 021 pre 26 dana
Latinska muzička zvezda Bad Bunny nastupiće na poluvremenu najvažnije utakmice američkog fudbala (NFL) - Superbola, 8. februara naredne godine u Santa Klari, u Kaliforniji. "Ono što osećam me prevazilazi. Ovo je za one koji su prethodili i pretrčali… »
Bed Bani će nastupiti u poluvremenu Superboula 2026: Konačno potvrđeno ono što se mesecima nagađalo

Bed Bani će nastupiti u poluvremenu Superboula 2026: Konačno potvrđeno ono što se mesecima nagađalo

Kurir pre 26 dana
Sinoćna utakmica između Green Bay Packersa i Dallas Cowboysa donela je više od sportskog uzbuđenja. Tokom poluvremena, Nacionalna fudbalska liga (NFL) i Apple Music objavili su vest koju je muzički svet s nestrpljenjem iščekivao: glavna zvezda… »

Vesti dana »