Povezane vesti
"Nismo imali intimne odnose": Bora Santane izneo prljav veš iz braka sa Milicom Kemez: "Mislila je da sam gej, nije me…
Blic pre 3 dana
Bora Santana izneo je prljav veš iz svog braka sa Milicom Kemez, te otkrio da dugo nisu imali intimne odnose i da je ona mislila da je on gej. - Koliko te je uzdrmala informacija koju si čuo o Milici u petak uveče? - upitao je Darko Tanasijević Santanu… »
"Vodio sam je kod karamujića" Bora Santana izneo sav prljav veš iz braka sa Milicom Kemez: Sumnjala je da sam gej...
Kurir pre 3 dana
Bora Santana i Milica Kemez razišli su se početkom ove godine, a o razvodu nisu mnogo govorili u medijima. Od kako je Bora ušao u devetu sezonu Elite, klupko je počelo da se obmotava, te su mnogi detalji isplivali na videlo. Santana je otkrio nepoznate… »
"Sumnjala je da sam gej" Bora otkrio da sa Milicom nije imao intimne odnose, pa do detalja opisao šta se dešavalo u braku
Alo pre 3 dana
Istakao je da duži period nisu imali intimne odnose. Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Boru Santanu koji je ove noći govorio o Milici Kemez. - Koliko te je uzdrmala informacija koju si čuo o Milici u petak uveče? - upitao je Darko. -… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Obradović istakao da je promenjeni način odbrane, ali i agresivnost donela pobedu Partizanu
Danas pre 1 satjoš 3 povezane