Povezane vesti
"Nismo imali intimne odnose": Bora Santane izneo prljav veš iz braka sa Milicom Kemez: "Mislila je da sam gej, nije me…
Blic 29.09.2025
Bora Santana izneo je prljav veš iz svog braka sa Milicom Kemez, te otkrio da dugo nisu imali intimne odnose i da je ona mislila da je on gej. - Koliko te je uzdrmala informacija koju si čuo o Milici u petak uveče? - upitao je Darko Tanasijević Santanu… »
"Vodio sam je kod karamujića" Bora Santana izneo sav prljav veš iz braka sa Milicom Kemez: Sumnjala je da sam gej...
Kurir 29.09.2025
Bora Santana i Milica Kemez razišli su se početkom ove godine, a o razvodu nisu mnogo govorili u medijima. Od kako je Bora ušao u devetu sezonu Elite, klupko je počelo da se obmotava, te su mnogi detalji isplivali na videlo. Santana je otkrio nepoznate… »
"Sumnjala je da sam gej" Bora otkrio da sa Milicom nije imao intimne odnose, pa do detalja opisao šta se dešavalo u braku
Alo 29.09.2025
Istakao je da duži period nisu imali intimne odnose. Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Boru Santanu koji je ove noći govorio o Milici Kemez. - Koliko te je uzdrmala informacija koju si čuo o Milici u petak uveče? - upitao je Darko. -… »
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 34 minutajoš 25 povezanih
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji
In medija pre 29 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Nenezić: Rezultat Samoopredeljenja nije iznenađenje, Kurti školski pokazao kako se izbori dobijaju
N1 Info pre 13 minutajoš 52 povezane
Šta se zapravo dogodilo juče na Floridi? Zelenski ima razlog za slavlje
Vesti online pre 1 satjoš 62 povezane