Повезане вести
Рада Манојловић сели оца из Четережа: Открила разлоге
Свет & Скандал 29.09.2025
Антонио Ахел/АТАИмагес У подкасту „Приче између нота“, Рада је отворено говорила о свакодневним изазовима и како јој све теже пада то што њен отац Раде Манојловић није чешће уз њу. „Једино што је мени проблем и што ми заправо… »
Рада планира да стави катанац на кућу у четережи: Има проблеме због оца Радета: "То ми ствара тескобу"
Блиц 29.09.2025
Рада Манојловић одрасла је у селу Четереже где је оцу Радету изградила кућу. Због пословних обавеза све мање успева да одлази у родно место, а како је једном испричала највише жали јер оца ретко виђа. - Једино што је мени… »
Рада озбиљно размишља да пресели оца у Београд: Ово је разлог!
Вести онлине 29.09.2025
Радмила Манојловић у једном тренутку своје каријере спојила је приватно и пословно. Сестра Маја, наиме, постала јој је менаџерка, те се доста виђају имала она обавеза или не. “Никако то да решим…”. Са оцем Радетом, међутим, то… »
Рада Манојловић има проблем са оцем, због овога размишља да стави катанац на дом у Четережу: "Никад није ту"
Телеграф 29.09.2025
Свима је познато колико је Рада Манојловић везана за своју породицу, поготово за оца који и данас живи у селу Четереже, одакле је певачица родом. Рада Манојловић је више пута наглашавала да једино верује члановима породице, те је… »
Рада Манојловић размишља да стави катанац на кућу у четережу: Отац Раде је баш нервира, ево шта је смислила са њим
Курир 29.09.2025
Певачица Рада Манојловић открила је да услед пословних обавеза ретко виђа оца, па је у једном моменту размишљала да да га пресели из Четережа у Београд како би јој био ближи и могла да га чешће виђа. Сви знају колико је Рада… »
Вести дана »
Војводину чека промена времена: након магле и топлог викенда стижу киша и захлађење
Мој Нови Сад пре 3 минутајош 13 повезаних
Закључени бирачки спискови за изборе у општинама Сечањ, Мионица и Неготин
Нова пре 53 минутајош 6 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 33 минутајош 7 повезаних
Познато стање пилота који је повређен код Суботице: Спортски авион "пајпер" срушио се приликом слетања, наставља се увиђај
Курир пре 1 сатјош 8 повезаних