Povezane vesti

Rada Manojlović seli oca iz Četereža: Otkrila razloge

Rada Manojlović seli oca iz Četereža: Otkrila razloge

Svet & Skandal pre 2 dana
Antonio Ahel/ATAImages U podkastu „Priče između nota“, Rada je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i kako joj sve teže pada to što njen otac Rade Manojlović nije češće uz nju. „Jedino što je meni problem i što mi zapravo stvara teskobu, i to ne… »
Rada planira da stavi katanac na kuću u četereži: Ima probleme zbog oca Radeta: "To mi stvara teskobu"

Rada planira da stavi katanac na kuću u četereži: Ima probleme zbog oca Radeta: "To mi stvara teskobu"

Blic pre 3 dana
Rada Manojlović odrasla je u selu Četereže gde je ocu Radetu izgradila kuću. Zbog poslovnih obaveza sve manje uspeva da odlazi u rodno mesto, a kako je jednom ispričala najviše žali jer oca retko viđa. - Jedino što je meni problem i što mi zapravo stvara… »
Rada ozbiljno razmišlja da preseli oca u Beograd: Ovo je razlog!

Rada ozbiljno razmišlja da preseli oca u Beograd: Ovo je razlog!

Vesti online pre 3 dana
Radmila Manojlović u jednom trenutku svoje karijere spojila je privatno i poslovno. Sestra Maja, naime, postala joj je menadžerka, te se dosta viđaju imala ona obaveza ili ne. “Nikako to da rešim…”. Sa ocem Radetom, međutim, to nije slučaj, te je… »
Rada Manojlović ima problem sa ocem, zbog ovoga razmišlja da stavi katanac na dom u Četerežu: "Nikad nije tu"

Rada Manojlović ima problem sa ocem, zbog ovoga razmišlja da stavi katanac na dom u Četerežu: "Nikad nije tu"

Telegraf pre 3 dana
Svima je poznato koliko je Rada Manojlović vezana za svoju porodicu, pogotovo za oca koji i danas živi u selu Četereže, odakle je pevačica rodom. Rada Manojlović je više puta naglašavala da jedino veruje članovima porodice, te je tako angažovala i rođenu… »
Rada Manojlović razmišlja da stavi katanac na kuću u četerežu: Otac Rade je baš nervira, evo šta je smislila sa njim

Rada Manojlović razmišlja da stavi katanac na kuću u četerežu: Otac Rade je baš nervira, evo šta je smislila sa njim

Kurir pre 3 dana
Pevačica Rada Manojlović otkrila je da usled poslovnih obaveza retko viđa oca, pa je u jednom momentu razmišljala da da ga preseli iz Četereža u Beograd kako bi joj bio bliži i mogla da ga češće viđa. Svi znaju koliko je Rada Manojlović vezana za svoju… »

Vesti dana »