Povezane vesti
"Najbolja stvar koja mi se desila": Dženifer bez dlake na jeziku o razvodu od Bena, neće mu biti dobro kada čuje
Mondo pre 4 dana
Dženifer Lopez govorila je o razvodu od Bena Afleka i objasnila zašto u tome vidi i nešto dobro. Pogledajte fotografije Dženifer Lopez i Bena Afleka: U razgovoru sa Lijem Kouanom u emisiji CBS News Sunday Morning 28. septembra, pevačica i glumica rekla… »
Dženifer Lopez o razvodu od Bena Afleka: "To je najbolja stvar koja mi se dogodila"
Euronews pre 4 dana
Dženifer Lopez trenutno promoviše svoj novi film "Poljubac žene pauka", koji u domaće bioskope stiže 15. oktobra, a u nedavnom intervjuu se, između ostalog, osvrnula na "teško razdoblje" u svom životu, više od godinu dana nakon što je podnela zahtev za… »
Džej Lo bez dlake na jeziku: "Razvod? Najbolja stvar ikad!"
B92 pre 4 dana
Dženifer Lopez je u nedavnom intervjuu za CBS Sunday Morning rekla da je njen razvod od Bena Afleka "najbolja stvar" koja joj se ikada dogodila. Objasnila je da je naučila važne životne lekcije kroz to teško vreme. "Shvatila sam da je radost u življenju… »
Vesti dana »

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 6 satijoš 4 povezane

Hamas prihvatio Trampov mirovni plan za Gazu, oslobodiće izraelske taoce
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Evo kakvo nas vreme čeka za vikend, najavljeno kada se vraća sunce: Vremenska prognoza za subotu, 4. oktobar
Večernje novosti pre 4 satijoš 3 povezane

Ministar odbrane SAD naredio još jedan napad na plovilo blizu Venecuele
Danas pre 8 satijoš 2 povezane