Povezane vesti
Popović: Sankcije NIS-u idealne za vlast – više novca za „ćacije“
In medija pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gubi podršku SAD, a sankcije te države prema NIS, koje su odložene do 8. oktobra, neće kratko trajati, ocenila je profesorka Ekonomskog fakulteta u penziji Danica Popović. –Mi barem tu imamo iskustvo: sankcije se uvode… »
Popović: Ako nam SAD uvede sankcije, kreće inflacija, a onda i štampanje novca za ćacije
Radio 021 pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gubi podršku SAD, a sankcije te države prema NIS, koje su odložene do 8. oktobra, neće kratko trajati, ocenila je profesorka Ekonomskog fakulteta u penziji Danica Popović. "Mi barem tu imamo iskustvo: sankcije se uvode… »
Popović: Zbog sankcija NIS-u sledi inflacija, biće novca za ćacije, mračne poslove i vilu Đure Macuta
N1 Info pre 4 dana
"Jasno je jedino to da Vučić gubi podršku SAD i da će sankcije Amerike prema Naftnoj industriji Srbije početi od 1. oktobra ili navodno od 8. oktobra. Ne treba se zavaravati da će ovo kratko trajati – sankcije se uvode potezom pera, a posle toga traju… »
Danica Popović: Vučić gubi podršku SAD, sankcije NIS-u neće kratko trajati
Danas pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gubi podršku SAD, a sankcije te države prema Naftnoj industriji Srbije (NIS), koje su odložene do 8. oktobra, neće kratko trajati, ocenila je profesorka Ekonomskog fakulteta u penziji Danica Popović. „Mi barem tu imamo… »
Danica Popović: Vučić gubi podršku SAD, sankcije NIS-u neće kratko trajati
Novi magazin pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gubi podršku SAD, a sankcije te države prema Naftnoj industriji Srbije (NIS), koje su odložene do 8. oktobra, neće kratko trajati, ocenila je profesorka Ekonomskog fakulteta u penziji Danica Popović. "Mi barem tu imamo… »
INTERVJU DANICA POPOVIĆ: Gorivo će biti skuplje, a nakon toga ide inflacija. Biće za ćacije, mračne poslove, novu vilu Đure…
Nova pre 4 dana
"Jasno je jedino to da Vučić gubi podršku SAD i da će sankcije Amerike prema Naftnoj industriji Srbije početi od 1. oktobra ili navodno od 8. oktobra. Ne treba se zavaravati da će ovo kratko trajati – sankcije se uvode potezom pera, a posle toga traju… »
Vesti dana »

Nova: Pruga do Subotice od 1,2 milijarde dolara otvorena uz delimične upotrebne dozvole - bar pet staničnih zgrada nisu za korišćenje
N1 Info pre 3 satajoš 61 povezana

Vučić otkrio kada će biti gotov Moravski koridor i najavio produžetak auto-puta ka Arilju i Ivanjici
Morava info pre 58 minutajoš 29 povezanih

RHMZ: U južnim, centralnim i istočnim delovima Srbije obilna kiša, na planinama sneg
RTV pre 58 minutajoš 158 povezanih

VIDEO Šok snimak iz zloglasnog izraelskog zatvora: Ministar vređa aktiviste među kojima je i Ognjen iz Srbije
Nova pre 4 satijoš 24 povezane

Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''
Sportske.net pre 2 satajoš 34 povezane