Povezane vesti
Oglasila se jedna parlamentarna grupa o povratku Pavkovića
Danas pre 4 dana
Pokret “Mi pokret snaga naroda” pozdravio je povratak generala Nebojše Pavkovića u Srbiju, nakon, kako navode, “dugih godina nepravednog zatočeništva u Finskoj”, a na osnovu „presude Haškog tribunala“. U saopštenju dostavljenom medijima, navode da… »
Mi-snaga naroda: Povratak generala Pavkovića moralna pobeda nad nepravdom
Beta pre 4 dana
Pokret Mi - snaga naroda pozdravio je povratak generala Nebojše Pavkovića u Srbiju kao "moralnu pobedu nad nepravdom i opomenu da srpski narod ne sme zaboraviti svoje heroje". U saopštenju su ocenili da Pavković "nije samo vojskovođa već simbol otpora… »
Mi-snaga naroda: Povratak generala Pavkovića moralna pobeda nad nepravdom
Radio sto plus pre 4 dana
U saopštenju su ocenili da Pavković “nije samo vojskovođa već simbol otpora, časti i nepokolebljivosti srpskog naroda u odbrani otadžbine od NATO agresije i šiptarskih terorista iz takozvane OVK”. “Njegov povratak u Srbiju, uspravan i dostojanstven… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu
Blic pre 0 minutajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih

Sneg paralisao delove Srbije, u Novoj Varoši, Arilju, Ivanjici i Medveđi proglašena vanredna situacija
Sputnik pre 0 minutajoš 158 povezanih

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
BBC News pre 4 satijoš 23 povezane

"Care... Matori smo": Novak Đoković se javio posle meča sa čuvenim Hrvatom u Šangaju
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane