Povezane vesti
Dom zdravlja „Novi Sad“ otvorio Instagram stranicu za sva pitanja o seksualnom i reproduktivnom zdravlju
Danas pre 4 dana
Dom zdravlja „Novi Sad“ otvorio je Instagram stranicu „Mojginekologns“ sa idejom pružanja pravih informacija mladima. „Instagram stranica ‘ Mojginekologns‘ mesto je gde vas čekaju tačne, stručne i na jednostavan način pružene informacije, sve iz oblasti… »
Dom zdravlja "Novi Sad" otvorio Instagram stranicu za sva pitanja o seksualnom i reproduktivnom zdravlju
Radio 021 pre 4 dana
Dom zdravlja "Novi Sad" otvorio je Instagram stranicu "Mojginekologns" sa idejom pružanja pravih informacija mladima. "Instagram stranica 'Mojginekologns' mesto je gde vas čekaju tačne, stručne i na jednostavan način pružene informacije, sve iz oblasti… »
DZNS Na Instagram stranici Moj Ginekolog mladi mogu pitati šta ih zanima bez tabua i stida
Moj Novi Sad pre 4 dana
U oblasti pronatalitetne populacione politike, uz podršku Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada, Dom zdravlja Novi Sad realizuje projekat Moj ginekolog, sa idejom pružanja pravih informacija mladima, putem kojim se danas najbrže stiže do njih. Moć… »
Projekat Moj ginekolog - najbrži put do informacije
RTV pre 4 dana
NOVI SAD - Dom zdravlja Novi Sad organizuje projekat Moj ginekolog, koji ima za cilj da informiše mlade. Na Instagram stanici " Mojginekologns" možete naći stručne i na jednostavan način pružene informacije o zdravlju. Oblasti koje obuhvata su… »
Vesti dana »

Hamas prihvatio Trampov mirovni plan za Gazu, oslobodiće izraelske taoce
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Ministar odbrane SAD naredio još jedan napad na plovilo blizu Venecuele
Danas pre 6 satijoš 2 povezane