Povezane vesti
Poveo sam ženu na svingersku žurku i predozirao se vijagrom: Toliko je bilo jezivo, da sam mislio da ću umreti
Kurir 29.09.2025
Jedan muškarac je strahovao da će umreti, nakon što se predozirao vijagrom na svingerskoj žurci. On je mislio da mala plava pilula koju je uzeo ne deluje - pa je odlučio da uzme još. On je pristao da podeli svoje iskustvo s britanskim medijima, kao i… »
Poveo sam ženu na svingersku žurku i predozirao se vijagrom: Ono što je usledilo je jezivo
Telegraf 29.09.2025
Kako je sve počelo? Jedan muškarac je strahovao da će umreti, nakon što se predozirao vijagrom na svingerskoj žurci. On je mislio da mala plava pilula koju je uzeo ne deluje - pa je odlučio da uzme još. On je pristao da podeli svoje iskustvo s britanskim… »
Vesti dana »
uživo Tramp razmatra kraj rata u Iranu, Teheran gađao američku bazu u Tihom okeanu, oboren izraelski F-16
NIN pre 3 satajoš 36 povezanih
UN poziva na uzdržanost nakon napada na nuklearni kompleks u Iranu: Nema zračenja van lokacije
Danas pre 1 satjoš 72 povezane
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 26 minutajoš 19 povezanih
Đedović: Očekujemo finalizaciju razgovora o gasnom aranžmanu sa Rusijom
Euronews pre 6 satijoš 23 povezane
Velika policijska akcija u Beogradu: Zaplenjeno više od 75 kilograma narkotika, osumnjičeni ćutali pred tužiocem
Dnevnik pre 6 minutajoš 22 povezane