Povezane vesti
Poveo sam ženu na svingersku žurku i predozirao se vijagrom: Toliko je bilo jezivo, da sam mislio da ću umreti
Kurir 29.09.2025
Jedan muškarac je strahovao da će umreti, nakon što se predozirao vijagrom na svingerskoj žurci. On je mislio da mala plava pilula koju je uzeo ne deluje - pa je odlučio da uzme još. On je pristao da podeli svoje iskustvo s britanskim medijima, kao i… »
Poveo sam ženu na svingersku žurku i predozirao se vijagrom: Ono što je usledilo je jezivo
Telegraf 29.09.2025
Kako je sve počelo? Jedan muškarac je strahovao da će umreti, nakon što se predozirao vijagrom na svingerskoj žurci. On je mislio da mala plava pilula koju je uzeo ne deluje - pa je odlučio da uzme još. On je pristao da podeli svoje iskustvo s britanskim… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 12. februar: Ujutru mestimično sa kišom, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
Jokićev četvrti vezani tripl-dabl uprkos povredi, u Denveru je "pao" i Memfis
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 47 povezanih
Noć u traktorima, dan u blokadama: Mlekari i studenti zajedno na Ibarskoj magistrali
Vreme pre 24 minutajoš 15 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
NIN pre 44 minutajoš 9 povezanih
Kalas: Spremna sam da budem domaćin sastanka Beograda i Prištine na visokom nivou
NIN pre 24 minutajoš 15 povezanih