Povezane vesti
Poveo sam ženu na svingersku žurku i predozirao se vijagrom: Toliko je bilo jezivo, da sam mislio da ću umreti
Kurir 29.09.2025
Jedan muškarac je strahovao da će umreti, nakon što se predozirao vijagrom na svingerskoj žurci. On je mislio da mala plava pilula koju je uzeo ne deluje - pa je odlučio da uzme još. On je pristao da podeli svoje iskustvo s britanskim medijima, kao i… »
Poveo sam ženu na svingersku žurku i predozirao se vijagrom: Ono što je usledilo je jezivo
Telegraf 29.09.2025
Kako je sve počelo? Jedan muškarac je strahovao da će umreti, nakon što se predozirao vijagrom na svingerskoj žurci. On je mislio da mala plava pilula koju je uzeo ne deluje - pa je odlučio da uzme još. On je pristao da podeli svoje iskustvo s britanskim… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Dragani Sotirovski: Bivšoj gradonačelnici Niša zabranjeno da napušta stan
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Radnika udario grom na gradilištu: Užas u Turskoj, kamere zabeležile jezive trenutke
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto) Meliha iz Sarajeva umrla 8. decembra, ali i dalje nema ko da je sahrani! Apel koji slama srca se širi mrežama: Traže se rođaci
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Tragedija u Novom Pazaru: policajac izvršio samoubistvo, porodica prijavila nestanak
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 1 povezana