Povezane vesti
Poveo sam ženu na svingersku žurku i predozirao se vijagrom: Toliko je bilo jezivo, da sam mislio da ću umreti
Kurir 29.09.2025
Jedan muškarac je strahovao da će umreti, nakon što se predozirao vijagrom na svingerskoj žurci. On je mislio da mala plava pilula koju je uzeo ne deluje - pa je odlučio da uzme još. On je pristao da podeli svoje iskustvo s britanskim medijima, kao i… »
Poveo sam ženu na svingersku žurku i predozirao se vijagrom: Ono što je usledilo je jezivo
Telegraf 29.09.2025
Kako je sve počelo? Jedan muškarac je strahovao da će umreti, nakon što se predozirao vijagrom na svingerskoj žurci. On je mislio da mala plava pilula koju je uzeo ne deluje - pa je odlučio da uzme još. On je pristao da podeli svoje iskustvo s britanskim… »
Vesti dana »
Novi detalji masakra u Turskoj: Ubijeno devet osoba, među njima osmoro dece VIDEO
B92 pre 1 satjoš 47 povezanih
N1: Neprihvatljivo samopozivanje i međusobno pozivanje dvojice funkcionera u program naše televizije
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih
Raguš: "Nema opravdanja da opozicija izostane sa sednice, a sami podneli predlog"
Blic pre 56 minutajoš 93 povezane
Tramp pohvalio Petera Mađara: "Orban mi je bio prijatelj, lider Tise mi se sviđa, dobar je čovek"
Blic pre 4 satijoš 30 povezanih