Повезане вести

Орбан поручио да Мађарска неће одустати од руског гаса: Енергенти из Русије су сигурнији и јефтинији

Орбан поручио да Мађарска неће одустати од руског гаса: Енергенти из Русије су сигурнији и јефтинији

Еуроневс пре 23 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да ће нафта и гас стално стизати из Русије, док би било који други ресурс био неизвеснији и скупљи од руских енергената купљених по дугорочним уговорима. Безбедност снабдевања… »
Огласио се Орбан поводом драме са руским гасом Његове речи затресле планету

Огласио се Орбан поводом драме са руским гасом Његове речи затресле планету

Ало пре 23 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да ће нафта и гас стално стизати из Русије, док би било који други ресурс био неизвеснији и скупљи од руских енергената купљених по дугорочним уговорима. Безбедност снабдевања… »
"Испоруке нафте и гаса из Русије су стабилне" Орбан: Нисмо потчињени - није да Вашингтон издаје наређења, а ми их извршавамо…

"Испоруке нафте и гаса из Русије су стабилне" Орбан: Нисмо потчињени - није да Вашингтон издаје наређења, а ми их извршавамо…

Вечерње новости пре 23 дана
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан изјавио је данас да ће нафта и гас стабилно долазити из Русије и додао да би сваки други извор снабдевања овим енергентима био несигурнији и скупљи. Фото: Тањуг АП Орбан је рекао да је безбедност… »
Орбан: Испоруке нафте и гаса из Русије су стабилне

Орбан: Испоруке нафте и гаса из Русије су стабилне

Еуроневс пре 23 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да ће нафта и гас стабилно долазити из Русије и додао да би сваки други извор снабдевања овим енергентима био несигурнији и скупљи. Орбан је рекао да је безбедност снабдевања нафтом и… »
Орбан: Постоје будале које навијају за туђи тим, Трамп ме питао зашто купујемо руску нафту

Орбан: Постоје будале које навијају за туђи тим, Трамп ме питао зашто купујемо руску нафту

РТС пре 23 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да ће нафта и гас стабилно долазити из Русије и нагласио да би сваки други извор снабдевања овим енергентима био несигурнији и скупљи. Орбан је рекао да је безбедност снабдевања нафтом… »

Вести дана »