Povezane vesti

Orban poručio da Mađarska neće odustati od ruskog gasa: Energenti iz Rusije su sigurniji i jeftiniji

Orban poručio da Mađarska neće odustati od ruskog gasa: Energenti iz Rusije su sigurniji i jeftiniji

Euronews pre 2 dana
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da će nafta i gas stalno stizati iz Rusije, dok bi bilo koji drugi resurs bio neizvesniji i skuplji od ruskih energenata kupljenih po dugoročnim ugovorima. Bezbednost snabdevanja naftom i gasom iz Rusije je… »
Oglasio se Orban povodom drame sa ruskim gasom Njegove reči zatresle planetu

Oglasio se Orban povodom drame sa ruskim gasom Njegove reči zatresle planetu

Alo pre 2 dana
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da će nafta i gas stalno stizati iz Rusije, dok bi bilo koji drugi resurs bio neizvesniji i skuplji od ruskih energenata kupljenih po dugoročnim ugovorima. Bezbednost snabdevanja naftom i gasom iz Rusije je… »
"Isporuke nafte i gasa iz Rusije su stabilne" Orban: Nismo potčinjeni - nije da Vašington izdaje naređenja, a mi ih izvršavamo…

"Isporuke nafte i gasa iz Rusije su stabilne" Orban: Nismo potčinjeni - nije da Vašington izdaje naređenja, a mi ih izvršavamo…

Večernje novosti pre 2 dana
MAĐARSKI premijer Viktor Orban izjavio je danas da će nafta i gas stabilno dolaziti iz Rusije i dodao da bi svaki drugi izvor snabdevanja ovim energentima bio nesigurniji i skuplji. Foto: Tanjug AP Orban je rekao da je bezbednost snabdevanja naftom i… »
Orban: Isporuke nafte i gasa iz Rusije su stabilne

Orban: Isporuke nafte i gasa iz Rusije su stabilne

Euronews pre 2 dana
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da će nafta i gas stabilno dolaziti iz Rusije i dodao da bi svaki drugi izvor snabdevanja ovim energentima bio nesigurniji i skuplji. Orban je rekao da je bezbednost snabdevanja naftom i gasom iz Rusije… »
Orban: Postoje budale koje navijaju za tuđi tim, Tramp me pitao zašto kupujemo rusku naftu

Orban: Postoje budale koje navijaju za tuđi tim, Tramp me pitao zašto kupujemo rusku naftu

RTS pre 2 dana
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da će nafta i gas stabilno dolaziti iz Rusije i naglasio da bi svaki drugi izvor snabdevanja ovim energentima bio nesigurniji i skuplji. Orban je rekao da je bezbednost snabdevanja naftom i gasom iz Rusije… »

Vesti dana »