Повезане вести

Хамилтон тужан пошто је изгубио кућног љубимца: Смрт пса Роска једно од најболнијих искустава у животу

Хамилтон тужан пошто је изгубио кућног љубимца: Смрт пса Роска једно од најболнијих искустава у животу

Курир 29.09.2025
Седмоструки светски шампион Формуле 1 возач Ферарија Луис Хамилтон рекао је данас да је смрт његовог пса Роска једно од најболнијих искустава у животу. Хамилтон је на Инстаграму објавио да је после вишедневног лечења његов… »
Хамилтон: Смрт пса Роска једно од најболнијих искустава у животу

Хамилтон: Смрт пса Роска једно од најболнијих искустава у животу

Радио сто плус 29.09.2025
Хамилтон је на Инстаграму објавио да је после вишедневног лечења његов булдог Роско угинуо у недељу увече. “После четири дана на апаратима за одржавање живота, борећи се свом снагом коју је имао, морао сам да донесем најтежу… »
Луис Хамилтон објавио потресну вест: "Умро је у мом наручју..."

Луис Хамилтон објавио потресну вест: "Умро је у мом наручју..."

Телеграф 29.09.2025
Један од најбољих возача Формуле 1 у историји, Луис Хамилтон, објавио је тужну вест да му је преминуо пас Роско, који се борио за живот последњих неколико дана. - После четири дана на апаратима за одржавање живота, борећи се… »
ФОТО „Најтежа одлука у животу, умро ми је на рукама“: Хамилтон био приморан да успава вољеног пса, борио се свом снагом

ФОТО „Најтежа одлука у животу, умро ми је на рукама“: Хамилтон био приморан да успава вољеног пса, борио се свом снагом

Нова 29.09.2025
Луис Хамилтон, седмоструки шампион Формуле 1 и возач Ферарија, објавио је да је донео најтежу одлуку у животу. Морао је да успава Роска, пса ког је волео свим срцем. Пре неколико дана је објавио да је Роско у тешком стању због… »

Вести дана »