Povezane vesti

Hamilton tužan pošto je izgubio kućnog ljubimca: Smrt psa Roska jedno od najbolnijih iskustava u životu

Hamilton tužan pošto je izgubio kućnog ljubimca: Smrt psa Roska jedno od najbolnijih iskustava u životu

Kurir pre 4 dana
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je danas da je smrt njegovog psa Roska jedno od najbolnijih iskustava u životu. Hamilton je na Instagramu objavio da je posle višednevnog lečenja njegov buldog Rosko uginuo u… »
Hamilton: Smrt psa Roska jedno od najbolnijih iskustava u životu

Hamilton: Smrt psa Roska jedno od najbolnijih iskustava u životu

Radio sto plus pre 4 dana
Hamilton je na Instagramu objavio da je posle višednevnog lečenja njegov buldog Rosko uginuo u nedelju uveče. “Posle četiri dana na aparatima za održavanje života, boreći se svom snagom koju je imao, morao sam da donesem najtežu odluku u životu i… »
Luis Hamilton objavio potresnu vest: "Umro je u mom naručju..."

Luis Hamilton objavio potresnu vest: "Umro je u mom naručju..."

Telegraf pre 4 dana
Jedan od najboljih vozača Formule 1 u istoriji, Luis Hamilton, objavio je tužnu vest da mu je preminuo pas Rosko, koji se borio za život poslednjih nekoliko dana. - Posle četiri dana na aparatima za održavanje života, boreći se svom snagom koju je imao… »
FOTO „Najteža odluka u životu, umro mi je na rukama“: Hamilton bio primoran da uspava voljenog psa, borio se svom snagom

FOTO „Najteža odluka u životu, umro mi je na rukama“: Hamilton bio primoran da uspava voljenog psa, borio se svom snagom

Nova pre 4 dana
Luis Hamilton, sedmostruki šampion Formule 1 i vozač Ferarija, objavio je da je doneo najtežu odluku u životu. Morao je da uspava Roska, psa kog je voleo svim srcem. Pre nekoliko dana je objavio da je Rosko u teškom stanju zbog pneumonije i da je morao… »

Vesti dana »