Povezane vesti
"Nedostaje mi Stanija" Asmin Durdžić se slomio pred kamerama: Ne mogu ni ja stalno da budem jak...
Kurir 29.09.2025
Asmin Durdžić se odlično snašao u prvim danima boravka u rijalitiju, iako mu je ovo prvi učešće. Mnogi se slažu da je originalan i dosta duhovit, ali je poslednjih dana kako većina komentariše, potonuo. U Šiša baru je otvorio dušu i priznao šta mu… »
Asmin slomljen zbog stanije: Skroz potonuo: "Ne mogu uvek ja da budem jak"
Blic 29.09.2025
Asmin Durdžić priznaje da mu njegova devojka Stanija Dobrojević mnogo nedostaje. Asmin je, naime, govorio o svemu što se poslednjih dana dešavalo u sukobima sa Lukom Vujovićem, ali i otkrio da mu mnogo nedostaje devojka u ovim trenucima. - Potonuo si… »
Vesti dana »
Predstavnik OEBS-a za medije: Ubistvo Ćuruvije gotovo tri decenije bez razrešenja i pravde
Insajder pre 2 satajoš 34 povezane
Novinarka Newsmax Balkans u Budimpešti: Na ulicama vlada uzbuđenje uoči izbora, Orban prvi put ima ozbiljnog konkurenta
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 63 povezane
Ormuski moreuz i dalje jedna od glavnih tačaka sporenja u razgovorima SAD i Irana
Politika pre 34 minutajoš 24 povezane
Otkriveno u kom je stanju iranski ajatolah Modžtaba Hamnei i koje povrede ima nakon što je ranjen u američko-izraelskom napadu
Blic pre 35 minutajoš 88 povezanih