Povezane vesti
"Njeni me ne vole jer sam Rom, moji nju jer je bela": Snimak emisije "48 sati svadba" rasplakao Srbiju
Kurir pre 3 dana
Kažu da ljubav ne poznaje granice, ali najava epizoda popularne emisije “ 48 sati svadba” ostavila je gledaoce bez daha i suza. Glavni junaci su Lidija i Nenad iz Obrenovca, čija ljubavna priča počinje jednim osmehom u autobusu, ali ubrzo prerasta u… »
"Njeni me ne vole jer sam Rom, moji nju jer je bela": Tužan snimak iz emisije "48 sati svadba", majka spustila slušalicu
Mondo pre 3 dana
Kažu da ljubav ne poznaje granice, ali zbog jedne epizode zabavne emisije "48 sati svadba", gledaoci su videli da ih roditelji mladenaca itekako znaju. Ta granica je u slučaju Lidije i Nenada činjenice da je ona "bela žena", a on Rom. Snimak koji je… »
Vesti dana »

Advokatica: Student Bogdan sinoć od batina izgubio svest, ničim izazvani muškarci izleteli iz parka i napali ga
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih

Picula o sankcijama NIS-u: Rusija ne dozvoljava Beogradu brzo rešenje promene vlasništva
N1 Info pre 6 satijoš 18 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene i narandžaste meteolarme, problemi u saobraćaju u Šumadiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 74 povezane

"Tačno je da su Rusi Amerikancima ponudili 1% akcija NIS-a" Vučić: Nisam siguran da će prihvatiti predlog Moskve
Kurir pre 4 minutajoš 37 povezanih