Povezane vesti
Sve suze sam isplakala, sve što vidite je laž! Nina Badrić ogolila dušu
Story pre 4 dana
Nina Badrić već godinama gradi uspešnu muzičku karijeru bez ijednog skandala, ali iza sjaja reflektora krije se život pun izazova i borbe. Popularna pevačica sada je u jednom intervjuu iskreno govorila o privatnom životu i pritiscima sa kojima se… »
„Ja sam sve suze isplakala, ovo je gluma i laž“: Nina Badrić otvoreno o privatnom životu
Nova pre 3 dana
Pevačica je otvoreno govorila o privatnom životu, najčešćim problemima sa kojima se susreću žene njenih godina i izazovima u karijeri. Nina Badrić je istakla da je okružena ženama kojima se divi. „Svakodnevne žene koje su se suočile sa teškim stvarima u… »
"Sve suze sam isplakala od muke, nemam više vremena" Nina Badrić priznala, ništa nije onako kako se u javnosti predstavlja…
Kurir pre 3 dana
Pevačica Nina Badrić otvoreno je govorila o svom životu i društvu u kojem živimo. Ona je istaskla da nema uzore sa javne scene, ali da se divi ženama iz privatnog života koje su preživele teške trenutke. - Svakodnevne žene koje su se suočile sa teškim… »
"Teške suze sam isplakala" Nina Badrić iskreno o privatnom životu van reflektora "Sve je ovo gluma i laž"
Telegraf pre 3 dana
Nina Badrić godinama gradi uspešnu karijeru bez skandala, međutim o njenom privatnom životu malo se zna. Pevačica je nedavno progovorila o ženama i stereotipima koji se vezuju za njih i danas u 21. veku. Nina Badrić otvoreno je govorila o svom životu… »
"Teške suze sam isplakala, nemam više vremena za njih": Nina Badrić bez zadrške o životu van kamera: "Sve ovo je gluma i laž"…
Blic pre 3 dana
Nina Badrić govorila je o stanju u društvu osvrćući se da na pogled žene u 21. veku. Posebno je ljuti činjenica da i dalje vladaju stereotipi u životu žene, koji bi odavno trebalo da budu "izbrisani". Nina Badrić otvoreno je govorila o svom životu, ali i… »
Vesti dana »

Pada rekord od pre skoro 100 godina: Najhladniji oktobarski dan Sneg veje širom Srbije, Miholjsko leto otkazano?!
Blic pre 4 minutajoš 122 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

"Soko" stigao u Suboticu povodom puštanja brze pruge, Vučić: Cena povratne karte 2.000 dinara (FOTO)
Euronews pre 34 minutajoš 59 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 54 minutajoš 16 povezanih

Od 12. oktobra primena novog EU sistema ulaska/izlaska za putnike iz Srbije i drugih zemalja
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 13 povezanih