Povezane vesti

"Verila me je, plakala i molila, smešne su i ona i ova njena" Stefani Grujić brutalno odgovorila Matoroj, potkačila i njenu…

"Verila me je, plakala i molila, smešne su i ona i ova njena" Stefani Grujić brutalno odgovorila Matoroj, potkačila i njenu…

Kurir pre 3 dana
Rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora izjavila je u tokom jednog izlaganja u Beloj kući da njena bivša partnerka Stefani Grujić nikada nije volela, a javnost je od tad čekala da se novopečena mama oglasi. Sada je usledio njen žestok odgovor. Ova rečenica… »
"Težak folirant": Stefani Grujić osula drvlje i kamenje po Matoroj, nije je štedela: "Izvukla sam se"

"Težak folirant": Stefani Grujić osula drvlje i kamenje po Matoroj, nije je štedela: "Izvukla sam se"

Blic pre 3 dana
Nakon izjave Jovane Tomić Matore da Stefani nikada nije volela, usledio je žestok odgovor njene bivše partnerke. Ova rečenica pokrenula je buru reakcija, a odgovor nije dugo čekao. Stefani je oštro reagovala i poručila: - Za sve sam bila u pravu! Težak… »
"Hvala bogu što sam se izvukla" Stefani razotkrila Matoru i osula palju po njoj: "Verila me je, molila i plakala"

"Hvala bogu što sam se izvukla" Stefani razotkrila Matoru i osula palju po njoj: "Verila me je, molila i plakala"

Alo pre 3 dana
Stefani oplela po Matoroj nakon njene izjave da je nikada nije volela. Nakon što je Jovana Tomić Matora u razgovoru sa cimerima izjavila da nikada nije volela svoju bivšu partnerku Stefani Grujić, usledila je žestoka reakcija. Stefani nije dugo čekala da… »

Vesti dana »