Povezane vesti
"Znam koliko je želela da postane majka" Veliki prijatelj Milice Todorović progovorio o njenoj trudnoći!
Alo pre 4 dana
Pozvao ju je da gostuje na njegovom koncertu. Mirza Selimović najavio je da će na njegovom koncertu jedna od gošći biti i Milica Todorović sa kojom je veliki prijatelj. Osim što su radili zajedno, oni su i dugogodišnji prijatelji, a pevačica je trenutno… »
"Znam koliko je želela da se ostvari kao majka": Poznati pevač progovorio o trudnoći Milice Todorović
Mondo pre 4 dana
Pevač Mirza Selimović govorio je o svojoj prijateljici i koleginici Milici Todorović. On je otkrio da li će Milica bitin njegov gost na koncertu u Beogradu, a potom se osvrnuo na njenu trudnoću. Pogledajte fotografije Mirze Selimovića: "Ne znam sada u… »
(Video) "znam koliko je želela da postane majka": Mirza Selimović o trudnoj Milici Todorović: "Čuli smo se"
Blic pre 4 dana
Pevač Mirza Selimović uveliko se sprema za koncert koji će uskoro održati u Beogradu, a sada je za Blic govorio o detaljima. Mirza je otkrio da će među gostima biti koleginice sa kojima ima duet, a dotakao se i trudne Milice Todorović sa kojom je veliki… »
Vesti dana »

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 4 satijoš 4 povezane

Ministar odbrane SAD naredio još jedan napad na plovilo blizu Venecuele
Danas pre 6 satijoš 2 povezane