Povezane vesti
Murinjo ponovo na Stamford bridžu: Slavni Portugalac se vrača na mesto uspeha!
Kurir pre 3 dana
Fudbaleri Čelsija dočekuju Benfiku u takmici 2. kola ligaške faze Lige šampiona. Ovaj meč izaziva posebnu pažnju zbog povratka Žozea Murinja na "Stamford Bridž". Murinjo je nedavno preuzeo Benfiku, a sad se vraća na dobro pozanto mesto. "Ono što sam… »
Murinjo se vraća na "Stamford Bridž": "Danas sam bolji nego što sam bio ranije"
B92 pre 2 dana
"Ono što sam danas je ono što sam danas - a ne ono što sam bio u prošlosti", rekao je Žoze Murinjo dok sa svojom ponovo preuzetom Benfikom putuje da se suoči sa bivšim klubom Čelsijem u drugom kolu Lige šampiona. Murinjo je stekao slavu u evropskom… »
Žoze Murinjo u svom stilu; Ne mislim da sam genije, ja sam provokator i pomalo đavo
Euronews pre 2 dana
Od trenutka kada je te 2004. godine kao trener Porta osvojio svoj prvi veliki trofej - Ligu šampiona, pa do danas, Žoze Murinjo je uvek bio u centru pažnje. Fudbalska javnost širom sveta ga zna po nadimku Posebni, najviše zbog svog čvrstog stava i… »
Vesti dana »

Jesen se pretvara u zimu: Kiša i sneg prekrivaju Srbiju
Glas Zapadne Srbije pre 40 minutajoš 21 povezana

Vučić poručio iz Danske da očekuje uspešan dan na Samitu Evropske političke zajednice
Beta pre 30 minutajoš 16 povezanih

Izraelska mornarica upala na brodove flotile i uhapsila aktiviste, među njima Greta Tunberg i aktivista iz Srbije: 24 plovila i dalje ide prema Gazi
Blic pre 10 minutajoš 10 povezanih

Nikola Jović potpisao ugovor sa Majamijem i dobio 62.4 miliona dolara
Euronews pre 35 minutajoš 11 povezanih