Povezane vesti

"To je moj tata!" Muškarac pokušao da otvori vrata aviona u toku leta, pa se potukao s kim je stigao: Uplašeni putnici snimili…

"To je moj tata!" Muškarac pokušao da otvori vrata aviona u toku leta, pa se potukao s kim je stigao: Uplašeni putnici snimili…

Kurir pre 5 dana
Britanac, koji nije imenovan, mogao bi da provede do pet godina u zatvoru nakon što je pokušao da otvori vrata aviona tokom leta na relaciji London - Alikante, u Španiji, kompanije Rajaer. Naime, kako navode tamošnji mediji, optuženi je pritvoren u… »
Pokušao da otvori vrata aviona: Grupa muškaraca napravila haos tokom leta: Mrtvi pijani skakali po avionu, tukli se i vikali…

Pokušao da otvori vrata aviona: Grupa muškaraca napravila haos tokom leta: Mrtvi pijani skakali po avionu, tukli se i vikali…

Blic pre 4 dana
Britanac bi mogao biti osuđen na pet godina zatvora nakon što je pokušao da otvori vrata prepunog aviona kompanije Rajaner dok je bio u letu. Optuženi je navodno predvodio grupu pijanih muškaraca koje su specijalne policijske snage odvukle sa aviona… »
Muškarac pokušao da otvori vrata aviona u letu: Udario putnicu, pljuvao i gazio po sedištima, putnici vrištali od straha

Muškarac pokušao da otvori vrata aviona u letu: Udario putnicu, pljuvao i gazio po sedištima, putnici vrištali od straha

Mondo pre 4 dana
Britanac bi mogao da provede do pet godina zatvora nakon što je pokušao da otvori vrata aviona kompanije Rajaner dok je bio u vazduhu. Optuženi je u ponedeljak bio u pritvoru u Tuluzu, u Francuskoj, a navodno je bio "vođa" grupe muškaraca sa momačke… »
(Video) Horor na letu rajanera Muškarac pokušao da otvori vrata aviona! Udario putnicu, pljuvao i skakao po sedištima

(Video) Horor na letu rajanera Muškarac pokušao da otvori vrata aviona! Udario putnicu, pljuvao i skakao po sedištima

Dnevnik pre 4 dana
Britanac bi mogao da provede do pet godina zatvora nakon što je pokušao da otvori vrata aviona kompanije Rajaner dok je bio u vazduhu. Optuženi je u ponedeljak bio u pritvoru u Tuluzu, u Francuskoj, a navodno je bio "vođa" grupe muškaraca sa momačke… »
Haos u avionu! Izbila tuča, pokušao da otvori vrata u letu, dete preklinjalo za pomoć: To je moj tata! (video)

Haos u avionu! Izbila tuča, pokušao da otvori vrata u letu, dete preklinjalo za pomoć: To je moj tata! (video)

Alo pre 4 dana
Britanac bi mogao da se suoči sa do pet godina zatvora nakon što je pokušao da otvori vrata prepunog aviona kompanije Rajaner dok je bio u letu. Optuženi je navodno predvodio grupu pijanih muškaraca koje su specijalne policijske snage prošlog petka… »

Vesti dana »