Povezane vesti

"To je moj tata!" Muškarac pokušao da otvori vrata aviona u toku leta, pa se potukao s kim je stigao: Uplašeni putnici snimili…

"To je moj tata!" Muškarac pokušao da otvori vrata aviona u toku leta, pa se potukao s kim je stigao: Uplašeni putnici snimili…

Kurir pre 25 dana
Britanac, koji nije imenovan, mogao bi da provede do pet godina u zatvoru nakon što je pokušao da otvori vrata aviona tokom leta na relaciji London - Alikante, u Španiji, kompanije Rajaer. Naime, kako navode tamošnji mediji, optuženi je pritvoren u… »
Pokušao da otvori vrata aviona: Grupa muškaraca napravila haos tokom leta: Mrtvi pijani skakali po avionu, tukli se i vikali…

Pokušao da otvori vrata aviona: Grupa muškaraca napravila haos tokom leta: Mrtvi pijani skakali po avionu, tukli se i vikali…

Blic pre 24 dana
Britanac bi mogao biti osuđen na pet godina zatvora nakon što je pokušao da otvori vrata prepunog aviona kompanije Rajaner dok je bio u letu. Optuženi je navodno predvodio grupu pijanih muškaraca koje su specijalne policijske snage odvukle sa aviona… »
Muškarac pokušao da otvori vrata aviona u letu: Udario putnicu, pljuvao i gazio po sedištima, putnici vrištali od straha

Muškarac pokušao da otvori vrata aviona u letu: Udario putnicu, pljuvao i gazio po sedištima, putnici vrištali od straha

Mondo pre 24 dana
Britanac bi mogao da provede do pet godina zatvora nakon što je pokušao da otvori vrata aviona kompanije Rajaner dok je bio u vazduhu. Optuženi je u ponedeljak bio u pritvoru u Tuluzu, u Francuskoj, a navodno je bio "vođa" grupe muškaraca sa momačke… »
(Video) Horor na letu rajanera Muškarac pokušao da otvori vrata aviona! Udario putnicu, pljuvao i skakao po sedištima

(Video) Horor na letu rajanera Muškarac pokušao da otvori vrata aviona! Udario putnicu, pljuvao i skakao po sedištima

Dnevnik pre 24 dana
Britanac bi mogao da provede do pet godina zatvora nakon što je pokušao da otvori vrata aviona kompanije Rajaner dok je bio u vazduhu. Optuženi je u ponedeljak bio u pritvoru u Tuluzu, u Francuskoj, a navodno je bio "vođa" grupe muškaraca sa momačke… »
Haos u avionu! Izbila tuča, pokušao da otvori vrata u letu, dete preklinjalo za pomoć: To je moj tata! (video)

Haos u avionu! Izbila tuča, pokušao da otvori vrata u letu, dete preklinjalo za pomoć: To je moj tata! (video)

Alo pre 24 dana
Britanac bi mogao da se suoči sa do pet godina zatvora nakon što je pokušao da otvori vrata prepunog aviona kompanije Rajaner dok je bio u letu. Optuženi je navodno predvodio grupu pijanih muškaraca koje su specijalne policijske snage prošlog petka… »

Vesti dana »