Povezane vesti
Bila kraljica romske muzike, a umrla zaboravljena! Evo šta se desilo sa imovinom Usnije Režepove, otkriveni svi detalji
Kurir 29.09.2025
Pevačica Usnija Redžepova preminula je 1. oktobra 2015. godine nakon borbe sa opakom bolešću. Kako se pisalo, poslednje dane provela je u mukama od bolova, ali je do poslednjeg trenutka verovala da će se izvući. - Ne puštajte me, ostanite sa mnom… »
"Smršala sam, ljudi me ne prepoznaju": Usnija Redžepova bila je kraljica romske muzike, umrla je u mukama i zaboravljena: Evo…
Blic 29.09.2025
Pevačica Usnija Redžepova preminula je 1. oktobra 2015. godine nakon borbe sa opakom bolešću. Kako se pisalo, poslednje dane provela je u mukama od bolova, ali je do poslednjeg trenutka verovala da će se izvući. - Ne puštajte me, ostanite sa mnom… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 18 povezanih
"Znam za tri partnera sa kojima pregovaraju": Vučić: Nemamo pravo preče kupovine za NIS, ishod o novoj licenci u narednih 48 sati (video)
Blic pre 9 minutajoš 34 povezane
Napadnut poljski ambasador u Rusiji: Varšava incident osudila kao "prelazak nove granice"
B92 pre 9 minutajoš 31 povezana
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Šoškić o NIS-u: Kao društvo nismo sposobni da kvalitetno gazdujemo državnom imovinom
Danas pre 2 satajoš 23 povezane