Povezane vesti
Bila kraljica romske muzike, a umrla zaboravljena! Evo šta se desilo sa imovinom Usnije Režepove, otkriveni svi detalji
Kurir pre 2 dana
Pevačica Usnija Redžepova preminula je 1. oktobra 2015. godine nakon borbe sa opakom bolešću. Kako se pisalo, poslednje dane provela je u mukama od bolova, ali je do poslednjeg trenutka verovala da će se izvući. - Ne puštajte me, ostanite sa mnom… »
"Smršala sam, ljudi me ne prepoznaju": Usnija Redžepova bila je kraljica romske muzike, umrla je u mukama i zaboravljena: Evo…
Blic pre 2 dana
Pevačica Usnija Redžepova preminula je 1. oktobra 2015. godine nakon borbe sa opakom bolešću. Kako se pisalo, poslednje dane provela je u mukama od bolova, ali je do poslednjeg trenutka verovala da će se izvući. - Ne puštajte me, ostanite sa mnom… »
Vesti dana »

(Mape) sručiće se ogromna količina kiše, a ovde će da veje! Neverovatna vremenska prognoza, RHMZ upalio najviši nivo upozorenja
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

(Video) "Zahvalan na toploj dobrodošlici i izuzetnom gostoprimstvu": Predsednik Vučić gost na večeri koju priređuju danski kralj i kraljica
Blic pre 3 satajoš 4 povezane