Povezane vesti

Jokić: "Plan je da budem sa Nagetsima zauvek" VIDEO

Jokić: "Plan je da budem sa Nagetsima zauvek" VIDEO

B92 pre 5 dana
Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, još jednom je ponovio svoju želju da čitavu NBA karijeru provede u Koloradu. Srpski centar i trostruki MVP se obratio na konferenciji za novinare na danu posvećenom medijima pred start nove sezone. Tema je bila i… »
Jokić o ugovoru: Plan je da ostanem u Denveru zauvek

Jokić o ugovoru: Plan je da ostanem u Denveru zauvek

Sportski žurnal pre 5 dana
Pronašao sam način kako da ostanem u ligi ovoliko dugo. Videćemo koliko mi je još ostalo. - Ne razmišljam o produžetku ugovora, to dolazi prirodno. Moj plan je da budem sa Nagetsima zauvek - rekao je košarkaš Denvera Nikola Jokić na početku priprema za… »
Nikola Jokić prvi put pričao o 293.000.000 dolara: Dao je odgovor koji je čekala cela NBA

Nikola Jokić prvi put pričao o 293.000.000 dolara: Dao je odgovor koji je čekala cela NBA

Mondo pre 4 dana
Nikola Jokić je odlučio da propusti priliku i potpiše novi ugovor sa Denver Nagetsima, a prilike u NBA ukazuju na to da će na kraju sezone imati mnogo bolju priliku. Dok su pojedini navijači tima iz Kolorada bili zabrinuti za budućnost čitave franšize… »
Jokić: Evrobasket mi pomaže – plan je da zauvek ostanem u Denveru

Jokić: Evrobasket mi pomaže – plan je da zauvek ostanem u Denveru

Sputnik pre 4 dana
Nikola Jokić, najbolji srpski košarkaš, govorio je za medije na okupljanju Denver Nagetsa pred početak nove sezone u NBA ligi. Na početku konferencije Nikola Jokić osvrnuo se na velike promene u timu Nagetsa. Pojasnio je potom šta je neophodno da tim… »
Jokić ne razmišlja o produžetku ugovora Ovo mu je plan!

Jokić ne razmišlja o produžetku ugovora Ovo mu je plan!

Dnevnik pre 4 dana
Ne razmišljam o produžetku ugovora, to dolazi prirodno. Moj plan je da budem sa Nagetsima zauvek", rekao je košarkaš Denvera Nikola Jokić na početku priprema za novu NBA sezonu. Trostruki MVP lige ima ugovor do 2028. godine i sprema se za 11. sezonu u… »
Jokić pred start sezone: Imamo novu šansu za šampionski prsten, zauvek želim da igram u Denveru

Jokić pred start sezone: Imamo novu šansu za šampionski prsten, zauvek želim da igram u Denveru

RTS pre 4 dana
Denver nagetsi održali su konferenciju za medije povodom početka nove sezone, a srpski reprezentativac Nikola Jokić novinarima je poručio da želi do kraja karijere da igra u timu iz Kolorada, kao i to da je tim spreman da se ove sezone bori za šampionski… »
Nikola Jokić pričao Amerikancima o EP, Pešiću i novom ugovoru: Cilj mi je da ostanem ovde zauvek

Nikola Jokić pričao Amerikancima o EP, Pešiću i novom ugovoru: Cilj mi je da ostanem ovde zauvek

Euronews pre 4 dana
Nikola Jokić se vratio u Ameriku gde ga čekaju obaveze u Denveru. Srpski as je pred američkim novinarima prvi put govorio i o Evropskom prvenstvu, odnosno selektoru Pešiću. Najbolji košarkaš današnjice priznaje i da mu je vreme od dolaska u Denver brzo… »
Ameri zatečeni! Nikola Jokić došao na konferenciju pred start NBA sezone, a pričao im o Pešiću, bratu, hramu, ko mu je…

Ameri zatečeni! Nikola Jokić došao na konferenciju pred start NBA sezone, a pričao im o Pešiću, bratu, hramu, ko mu je…

Večernje novosti pre 4 dana
Nikola Jokić je prvi put otkako je za Srbiju igrao na Evrobasketu 2025 izašao pred američke novinare i... malo je reći da je ta konferencija za štampu Denver nagetsa pred početak NBA sezone bila zanimljiva. Youtube / Nuggets "Novosti" vam u celosti… »
Jokićev novi saigrač o odnosu sa nikolom: „Mislim da ćemo imati mnogo razgovora ove godine!“

Jokićev novi saigrač o odnosu sa nikolom: „Mislim da ćemo imati mnogo razgovora ove godine!“

Hot sport pre 4 dana
Biće ih zanimljivo videti u istom timu! Nakon velike sage ovog leta, Jonas Valančijunas je odbio Panatinaikos i ipak pojačao Denver Nagetse. On će biti druga opcija na poziciji centra, odnosno izmena za Jokića kojeg nesumnjivo čeka još jedna izuzetno… »
Jokić: Želim da budem u Denveru do kraja, Evrobasket pomaže

Jokić: Želim da budem u Denveru do kraja, Evrobasket pomaže

Sport klub pre 4 dana
Nova sezona u NBA bliži se početku, a Nikola Jokić govorio je pred medijima u Denveru. Najbolji košarkaš Nagetsa, verovatno i sveta, na početku se osvrnuo na novu ekipu koju ima posle brojnih odlazaka i dolazaka, ali se i našalio: „Promenili su tim. Neko… »
Valančunas: "Jokić i ja ćemo imati mnogo razgovora..." VIDEO

Valančunas: "Jokić i ja ćemo imati mnogo razgovora..." VIDEO

B92 pre 4 dana
Litvanski centar Jonas Valančunas govorio je na konferenciji za medije Denver Nagetsa pred start nove sezone u NBA ligi. Valančunas dolazi na mesto centra, gde tim iz Kolorada već ima trostrukog MVP-ja Nikolu Jokića. "Ono što me najviše uzbuđuje jeste… »
Amerikanci pitali Jokića na kom jeziku priča sa Litvancem... VIDEO

Amerikanci pitali Jokića na kom jeziku priča sa Litvancem... VIDEO

B92 pre 4 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić govorio je o promenama u rosteru Denver Nagetsa u odnosu na prošlu sezonu, kada mu je postavljeno bizarno pitanje. Njegov Denver je promenio veliki broj igrača u odnosu na prošlu sezonu, a neki odlasci su pogodili Jokića što… »
Nikola Jokić upitan da li će da produži ugovor sa Denverom: Ovaj odgovor je čekao ceo svet!

Nikola Jokić upitan da li će da produži ugovor sa Denverom: Ovaj odgovor je čekao ceo svet!

Telegraf pre 4 dana
Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, vratio se vratio u Denver, gde će sa Nagetsima pokušati ponovo da napadne NBA titulu, sada sa značajno pojačanim timom jer je uprava kluba dovela nekoliko ozbiljnih igrača tokom leta. Ipak, uprava će biti pod… »
Adelman o Jokiću i Valančunasu: "Njih dvojica će igrati zajedno u nekom trenutku"

Adelman o Jokiću i Valančunasu: "Njih dvojica će igrati zajedno u nekom trenutku"

B92 pre 4 dana
Trener Denver Nagetsa Dejvid Adelman govorio je o novom igračkom kadru na okupljanju ekipe pred novu sezonu. Šampion NBA lige iz 2023. godine je za novu sezonu promenio sastav, a negde najviše prašine, makar u Evropi je podigao Jonas Valančunas, koji je… »
"Ja i dalje volim nikolu"! Bivši trener Denvera začepio usta celom svetu

"Ja i dalje volim nikolu"! Bivši trener Denvera začepio usta celom svetu

Večernje novosti pre 5 dana
Denver se krajem prošle sezone rastao sa Majkom Melounom, ali će on zauvek biti upamćen u njihovoj istoriji zbog prve titule koju je doneo organizaciji 2023. godine. FOTO: Tviter Sada više nije u tim vodama, već je prešao "za sto", pošto će biti… »

Vesti dana »