Povezane vesti
Orban: "Rekao sam Trampu - Rusi su već pobedili"
Večernje novosti pre 2 dana
MAĐARSKI premijer Viktor Orban je rekao da ga predsednik SAD Donald Tramp često pita za mišljenje o sukobu Rusije i Ukrajine i da mu je rekao da je taj sukob već odlučen i da su Rusi pobedili. Foto: Tanjug AP -Pitanje je kada i ko će postići dogovor sa… »
Orban: Rekao sam Trampu – Rusi su već pobedili
Vesti online pre 2 dana
Mađarski premijer Viktor Orban je rekao da ga predsednik SAD Donald Tramp često pita za mišljenje o sukobu Rusije i Ukrajine i da mu je rekao da je taj sukob već odlučen i da su Rusi pobedili. – Pitanje je kada i ko će postići dogovor sa Rusima: da li… »
Orban: Rekao sam Trampu - Rusi su već pobedili
Sputnik pre 2 dana
Mađarski premijer Viktor Orban je rekao da ga predsednik SAD Donald Tramp često pita za mišljenje o sukobu Rusije i Ukrajine i da mu je rekao da je taj sukob već odlučen i da su Rusi pobedili. On je dodao da ovaj rat ne može da se dobije na bojnom… »
Tramp pitao orbana o Ukrajini: NJegov odgovor šokira
Večernje novosti pre 2 dana
PREMIJER Mađarske Viktor Orban rekao je da ga je američki predsednik Donald Tramp ranije pitao o situaciji u Ukrajini, pa mu je odgovorio da je "sukob završen, samo je pitanje kada i ko će postići dogovor sa Rusima". Foto: EPA U Evropi su se, kako je… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 80 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 38 povezanih

RHMZ upozorava na obilne padavine danas i sutra, na planinama se formirao snežni pokrivač
RTS pre 26 minutajoš 58 povezanih

BLOG UŽIVO Izraelski brod sa privedenim aktivistima, među kojima je i srpski student stigao u luku
Nova pre 51 minutajoš 18 povezanih