Povezane vesti
Orban: "Rekao sam Trampu - Rusi su već pobedili"
Večernje novosti pre 24 dana
MAĐARSKI premijer Viktor Orban je rekao da ga predsednik SAD Donald Tramp često pita za mišljenje o sukobu Rusije i Ukrajine i da mu je rekao da je taj sukob već odlučen i da su Rusi pobedili. Foto: Tanjug AP -Pitanje je kada i ko će postići dogovor sa… »
Orban: Rekao sam Trampu – Rusi su već pobedili
Vesti online pre 24 dana
Mađarski premijer Viktor Orban je rekao da ga predsednik SAD Donald Tramp često pita za mišljenje o sukobu Rusije i Ukrajine i da mu je rekao da je taj sukob već odlučen i da su Rusi pobedili. – Pitanje je kada i ko će postići dogovor sa Rusima: da li… »
Orban: Rekao sam Trampu - Rusi su već pobedili
Sputnik pre 24 dana
Mađarski premijer Viktor Orban je rekao da ga predsednik SAD Donald Tramp često pita za mišljenje o sukobu Rusije i Ukrajine i da mu je rekao da je taj sukob već odlučen i da su Rusi pobedili. On je dodao da ovaj rat ne može da se dobije na bojnom… »
Tramp pitao orbana o Ukrajini: NJegov odgovor šokira
Večernje novosti pre 25 dana
PREMIJER Mađarske Viktor Orban rekao je da ga je američki predsednik Donald Tramp ranije pitao o situaciji u Ukrajini, pa mu je odgovorio da je "sukob završen, samo je pitanje kada i ko će postići dogovor sa Rusima". Foto: EPA U Evropi su se, kako je… »
Vesti dana »
„Pokazali smo da se Pazarci ničega ne plaše, a policijska brutalnost nam nije strana“: Studentkinja DUNP o problemima na putu
Nova pre 56 minutajoš 40 povezanih
Danas: Mladenu Cvijetiću, Srđanu Đuriću i Davoru Stefanoviću iz PSG-a ukinut kućni pritvor
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Sud: Određen pritvor V.A. jer je ranio čoveka i izazvao požar ispred Skupštine
Beta pre 1 satjoš 44 povezane