Povezane vesti
"Rekla sam mu da se plašim": Nataša Ninković o teškom periodu, sinovi napustili porodični dom
Mondo 29.09.2025
Glumica Nataša Ninković u braku sa Nenadom Šarencem ima dvojicu sinova, a sada je iskreno govorila o izazovima kroz koje su prolazili kao porodica. Pogledajte fotografije Nataše Ninković: Prisetila se trenutka kada su sinovi napustili porodični dom… »
"Kod kuće neka tišina i muka": Nataša Ninković nikad iskrenije o krizi u braku: "Nije mi delovalo da će to da opstane"
Blic 29.09.2025
Glumica Nataša Ninković u braku sa Nenadom Šarencem dobila je dvojicu sinova, a sada je iskreno progovorila o izazovima sa kojima su se suočavali. Nataša se prisetila trenutka kada su njeni sinovi napustili porodični dom, a u tom trenutku se bračni par… »
Nataša Ninković otkrila kako je sačuvala brak kad su deca otišla iz kuće: "Rekla sam mu da se plašim"
Kurir 29.09.2025
Upravo o tom iskustvu otvoreno je govorila glumica Nataša Ninković, priznajući da je u tim trenucima osetila strah i nesigurnost, ali i pokazala kako se može sačuvati brak. "Nije sramota reći da nešto ne funkcioniše, da nešto ne valja ili da se osećam… »
Vesti dana »
Amerika produžila Lukoilu licencu za poslovanje: Odmah se oglasili, odredili su novi datum isteka transakcija
Mondo pre 2 satajoš 13 povezanih
Zaključeni birački spiskovi za izbore u opštinama Sečanj, Mionica i Negotin
N1 Info pre 55 minutajoš 5 povezanih
Poznato stanje pilota koji je preživeo pad aviona kod Subotice: Danas se nastavlja uviđaj kod aerodroma Bikovo
Nova pre 35 minutajoš 8 povezanih
Požar na Lazarevačkom drumu, gorele barake, jedna osoba stradala
Politika pre 20 minutajoš 16 povezanih