Povezane vesti
"Rekla sam mu da se plašim": Nataša Ninković o teškom periodu, sinovi napustili porodični dom
Mondo pre 3 dana
Glumica Nataša Ninković u braku sa Nenadom Šarencem ima dvojicu sinova, a sada je iskreno govorila o izazovima kroz koje su prolazili kao porodica. Pogledajte fotografije Nataše Ninković: Prisetila se trenutka kada su sinovi napustili porodični dom… »
"Kod kuće neka tišina i muka": Nataša Ninković nikad iskrenije o krizi u braku: "Nije mi delovalo da će to da opstane"
Blic pre 3 dana
Glumica Nataša Ninković u braku sa Nenadom Šarencem dobila je dvojicu sinova, a sada je iskreno progovorila o izazovima sa kojima su se suočavali. Nataša se prisetila trenutka kada su njeni sinovi napustili porodični dom, a u tom trenutku se bračni par… »
Nataša Ninković otkrila kako je sačuvala brak kad su deca otišla iz kuće: "Rekla sam mu da se plašim"
Kurir pre 3 dana
Upravo o tom iskustvu otvoreno je govorila glumica Nataša Ninković, priznajući da je u tim trenucima osetila strah i nesigurnost, ali i pokazala kako se može sačuvati brak. "Nije sramota reći da nešto ne funkcioniše, da nešto ne valja ili da se osećam… »
Vesti dana »

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih

Da li je rešenje NIS-ovih sankcija da „Janafom” poteče američka nafta
Politika pre 5 satijoš 18 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene i narandžaste meteolarme, problemi u saobraćaju u Šumadiji
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 74 povezane

"Tačno je da su Rusi Amerikancima ponudili 1% akcija NIS-a" Vučić: Nisam siguran da će prihvatiti predlog Moskve
Kurir pre 3 minutajoš 37 povezanih